Ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να φορέσει περιβραχιόνιο με τα χρώματα των ομοφυλόφιλων

_829832_orig.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Στην αρχή αυτής της σεζόν, η Wolfsburg ανακοίνωσε ότι οι αρχηγοί όλων των ομάδων ανδρικών, γυναικείων και νέων θα φορέσουν στο μανίκι ένα περιβραχιόνιο με τα χρώματα του «ουράνιου τόξου» ως χειρονομία υποστήριξης στα κινήματα των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ (LGBT).

Ο αθλητικός διευθυντής της Wolfsburg, Jörg Schmadtke εξήγησε ότι η Wolfsburg “υποστηρίζει μια ανεκτική κοινωνία” και θέλει να “λάβει μια στάση κατά των διακρίσεων” ως κλαμπ. Ενώ πολλοί υποστήριξαν την πρωτοβουλία, αυτή δεν καλωσορίστηκε από τον 20χρονο Κροάτη winger της ομάδας Josip Brekalo, ο οποίος λέει ότι δεν θέλει να φέρει το «σύμβολο της διαφορετικότητας». “Θέλω να πω ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω εντελώς αυτή τη δράση, διότι έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική μου πίστη. Έχω ανατραφεί με θρησκευτικές αξίες, είμαι καλά με τους ανθρώπους που ζουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, γιατί αυτό είναι δική τους δουλειά. Όμως δεν θέλω και δεν είναι ανάγκη να φέρω ένα σύμβολο που τους αντιπροσωπεύει”, δήλωσε ο Μπράκαλο στην Kicker.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που θαρραλέα αντιστέκονται στην τυραννία της πολιτικής ορθότητας. Οι παραδοσιακές χριστιανικές πεποιθήσεις, που τόσο λυσσαλέα πολεμάει η νέα τάξη, αποδεικνύονται ο σχεδόν μόνιμος «βραχνάς».

Ετικέτες: Άρνηση Ποδοσφαιριστής Χριστιανός Κροάτης Περιβραχιόνιο