Σύριζα 2018: Νέα άδεια σε Κουφοντίνα - Νέα εισβολή ρουβίκωνα

0
0
0
s2smodern

Νέα άδεια από τις φυλακές Βόλου ζήτησε και πήρε ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας. Η μεταγωγή του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες και άλλα αδικήματα Δημήτρη Κουφοντίνα, από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε αυτές της Κασσαβέτειας Βόλου είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν να καταθέσει αίτηση για 48ωρη άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα, συνεδρίασε το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο της φυλακής, το οποίο και ενέκρινε το αίτημά του, καθώς κρίθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και ότι ήταν συνεπής κατά τις προηγούμενες άδειες που είχε δοθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει άλλες τρεις 48ωρες άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, πριν μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Επίσης, εισβολή πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή το Παλαιστινιακό και την επερχόμενη τριμερή σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσαν τα μέλη του "Ρουβίκωνα", δύο μέλη της συλλογικότητας πηδούν τα κάγκελα του υπουργείου και εισέρχονται στον προαύλιο χώρο, όπου άφησαν, "συμβολικά" όπως αναφέρουν, μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες νεκρών από την Δυτική Όχθη. Όπως αναφέρουν "όταν ο Κοτζιάς θα σφίγγει τα χέρια του Νετανιάχου στην τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ ,στις 13/10/2018, να θυμάται ότι είναι χέρια ποτισμένα από αίμα αθώων".

Αυτά τα λίγα μόνο μέσα σε μία ημέρα, τα χρόνια του σύριζα..

Σύριζα, Άδεια, Κουφοντίνας, Ρουβίκωνας, Εισβολή