Ανεπιθύμητος ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη

270818-tsipras.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Μαζί με τις προετοιμασίες των Συριζαίων για την εμφάνιση του Τσίπρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ουσιαστικά θα είναι προεκλογική, κορυφώνονται και οι αντιδράσεις.

Οι αντιδράσεις αυτών που δεν πιστεύουν όλα αυτά τα ωραία και ψεύτικα περί εξόδου από την κρίση, περί τέλους των μνημονίων και περί ερχομού της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Επίσης όλων αυτών που δεν μπορούν να δεχτούν, προς χάριν της όποιας πολιτικής σκοπιμότητας, το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Αυτών που καταλαβαίνουν και βλέπουν ότι παρά τις δηλώσεις των κυβερνητικών, όλοι μα όλοι ακόμη και πριν κυρωθεί επισήμως η Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρονται στο γειτονικό κρατίδιο ως «Μακεδονία», χωρίς κανέναν γεωγραφικό ή άλλο προσδιορισμό.

Την Παρασκευή που μας πέρασε κάποιοι έδειξαν την δυσαρέσκειά τους κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο του Τσίπρα και την επιγραφή «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» σε δέντρο πλησίον των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μέσα σε αυτά και συγκεκριμένα στον ανελκυστήρα που οδηγεί σε αυτά. Φαίνεται ότι δεν πείθονται όλοι από τα ωραία λόγια του....

Ετικέτες: Μακεδονία Ανεπιθύμητος Θεσσαλονίκη Μνημόνια ΔΕΘ