Ξεκινήσανε στην Θράκη με αναγνώριση του ψευδομουφτή!

39675783_683299778698483_8673512267578343424_n__article.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ο λόγος για τον Τζιχάτ Χαλήλ, ο οποίος είχε λάβει μέρος σε ουκ ολίγα περιστατικά που τον καθιστούσαν παντελώς ακατάλληλο για αυτή την θέση, με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στην τελετή υποδοχής στον γιο του Ερντογάν, ο οποίος – μεταξύ άλλων – έχει κατηγορηθεί μέχρι και για λαθρεμπόριο με τους τζιχαντιστές.

Η επιβεβαίωση των φόβων μας ήρθε γρήγορα, αφού στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, στην μεγαλύτερη προσευχή που γίνεται στο Κουρμπάν Μπαιράμι πρωτοστάτησε ο ψευδομουφτής Ιμπράημ Σερίφ έχοντας δίπλα του (με το μαύρο κουστούμι) τον υποπρόξενο Ιμπραήμ Σακλί. Σε αυτήν την προσευχή λοιπόν παρέστη ως μουεζίνης (κάτι σαν ψάλτης) και ο διορισμένος από την προηγούμενη Παρασκευή ως τοποτηρητής της μουφτείας Κομοτηνής Τζιχάτ, γεγονός που συνιστά de facto αναγνώριση του ψευδομουφτή!

Όπως σημειώνει το ιστολόγιο tourkikanea, μέσω του οποίου πληροφορηθήκαμε και εμείς τις εξελίξεις, για την ενέργεια αυτή βαρύτατες ευθύνες φέρουν οι Γαβρόγλου, Κοτζιάς, Τσίπρας και Καμμένος. Ακόμα και τώρα βέβαια μπορούν να ανακαλέσουν τον διορισμό, αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το κάνουν.

Ετικέτες: Θράκη Σύριζα Μουφτής Διορισμένος Ψευδομουφτής