x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

Σωτήρης Τσιόδρας: «Ηττηθήκαμε»!!!

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση του Κορωνοϊού, έρχεται η δικαίωση όσων αντιτάχθηκαν στο ψεύδος, στον φόβο και στον αυταρχισμό της εξουσίας που διέλυσαν την κοινωνία! Και νίκησε η ελευθερία, η άλλη άποψη, ο αγώνας, η συνέπεια και η πίστη. Και δικαιώθηκαν όλοι εκείνοι που στάθηκαν λογικοί, επιφυλακτικοί και συνεπείς. Δεν πέρασαν, ούτε η πληρωμένη προπαγάνδα, ούτε οι διώξεις, ούτε οι συκοφαντίες! Αντίθετα, όσοι υπηρέτησαν το σύστημα, την κυβέρνηση και τα μεγάλα συμφέροντα, κατάφεραν να αποτύχουν!

Μόλις προχθές ο …αρχιερέας των λοιμωξιολόγων, Σωτήρης Τσιόδρας, ομολόγησε δημόσια: ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!!! Νωρίτερα, όμως και μετά το πρώτο κύμα, αναγνώρισε την αποτυχία ο Σπυρίδων Γεωργιάδης, ιδιαίτερα στη Β. Ελλάδα, και λίγο αργότερα αναγκάστηκε  να το παραδεχτεί εμμέσως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας στη Βουλή στις 7 Σεπτεμβρίου του 2020:  «Η Ελλάδα και τα κατάφερε στο πρώτο κύμα και εξακολουθεί, θέλω να το τονίσω αυτό, εξακολουθεί να τα καταφέρνει και τώρα», αλλά έπεσε έξω γιατί μετά το πρώτο κύμα, δεν “εξακολούθησε” η επιτυχία, και ήρθε η αποτυχία!!! Και προχθές 15.10.22, ο Σωτήρης Τσιόδρας έριξε την αυλαία: «Αποτύχαμε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας-είπε! Εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία και όχι την επιστήμη». Και η τηλεπερσόνα Ματίνα Παγώνη ομολόγησε, πως κατέγραφαν όλους τους θανάτους ότι δήθεν προέρχονταν από τον covid!!!

Πολύ πριν από τον Σωτήρη Τσιόδρα το κατάλαβε ο δρ. Φάουτσι στις ΗΠΑ και η ομάδα του που είχε την ευθύνη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ότι δεν ευθύνεται για το κλείσιμο των σχολείων στην Αμερική, γεγονός που κατέστρεψε τους νεαρούς μαθητές! Για το λόγο αυτό αλλά κυρίως γιατί έκλεισε τα μάτια στο παγκόσμιο σχέδιο εξάπλωσης του ιού, αποχώρησε από την προεδρία της επιτροπής και διασκεδάζοντας την παραίτησή του δήλωσε πως θα βρει κάτι να κάνει σε μια νέα καριέρα που θα ξεκινήσει τώρα στα 80 του χρόνια!!!

Το ίδιο έκανε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών που πριν από είκοσι μέρες ανένηψε και ομολόγησε ότι δεν αρκούσε και δεν αρκεί μόνο το φιλανθρωπικό έργο και η εκκοσμίκευση της Εκκλησίας, αλλά απαιτείται και ο αποστολικός λόγος!!! Διότι τον πρώτο λόγο έχει η λατρεία και η θεία ευχαριστία στη ζωή των πιστών!

Γιατί όμως απέτυχαν παταγωδώς όλοι αυτοί; Και γιατί τώρα κάνουν στροφή 180 μοιρών και προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους; Διότι όλη η ιστορία με τον ιό, μπάζει από όλες τις μπάντες!!! Τα όσα υποστηρίζαμε εδώ και τρία χρόνια δεν ήταν ούτε λόγια του αέρα, ούτε προϊόν συνωμοσιολογίας, όπως σκοπίμως διέρρεαν οι εντεταλμένοι του συστήματος, αλλά η ψυχρή και λογική αντιμετώπιση του προβλήματος. Αντίθετα, συνωμοσιολογία είναι να μη γνωρίζουμε τρία χρόνια μετά αν ο ιός κατασκευάστηκε στα εργαστήρια ή ήταν μια φυσική επιδημία! Ουδείς έδωσε στον κόσμο και στους πολίτες μια πειστική απάντηση. Αντίθετα, χαρακτηρίστηκαν ως ψεκασμένοι ακόμα και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!

Η πρώτη υποψία προήλθε από τον χαρακτηρισμό που έδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στην εξάπλωση του ιού! Την χαρακτήρισε ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ενώ όπως έδειξαν τα γεγονότα ήταν απλώς μια σοβαρή ΕΠΙΔΗΜΙΑ. Αυτό έβαλε σε σκέψεις πολλούς. Το δεύτερο επικίνδυνο στοιχείο ήταν η πλήρης άγνοια, σκόπιμη ή όχι, για τη δημιουργία του ιού! Και το τρίτο υπήρξε η προπαγάνδα φόβου που επιβλήθηκε σε όλο τον κόσμο, τα αναγκαστικά μέτρα, και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, χωρίς το εμβόλιο να έχει δοκιμαστεί πλήρως! Γύρω από το θέμα της επιδημίας διακινήθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ με κύριους αποδέκτες τις φαρμακευτικές βιομηχανίες, τα ερευνητικά κέντρα, και την επιστημονική κοινότητα. Κυρίως όμως έγινε μια πρόβα τζενεράλε για τη χειραγώγηση των λαών στην υπακοή και στον τρόπο ζωής τους. Για ένα χρονικό διάστημα οι πολίτες του κόσμου με τη μάσκα έμοιαζαν εξωγήϊνοι!!! Όλα θύμιζαν πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων!!!

Τι έγινε όμως στην Ελλάδα; Το ίδιο ακριβώς και μάλιστα με υπερβολικό τρόπο ,ως συνήθως. Πρώτα-πρώτα

εξαγοράστηκαν τα ΜΜΕ με την αδιαφανή λίστα της ντροπής του Πέτσα και απαγορεύτηκε η παρουσίαση των επιστημόνων που είχαν αντίθετη άποψη και εξαπολύθηκε μια απηνής προπαγάνδα. Έκλεισαν τους ναούς και απαγόρευσαν τη λατρεία επιτρέποντας στους πολίτες να βγαίνουν περίπατο με το κατοικίδιο αλλά απαγορεύοντάς τους να επισκεφτούν το ναό για να ανάψουν ένα κερί! Απαγόρευσαν να χτυπούν οι καμπάνες γιατί μετέδιδαν δήθεν τον ιό! Απαγόρευσαν το Πάσχα και τα Χριστούγεννα! Επέβαλαν τη μάσκα σε όλους και τοποθετούσαν τα τραπεζάκια και τις καρέκλες των κέντρων  σε συγκεκριμένες αποστάσεις! Και όταν βγήκε το εμβόλιο, το μετέφεραν οδικώς από τα σύνορα με αυτοκίνητα…ψυγεία που τα συνόδευαν μοτοσυκλετιστές και περιπολικά, προβάλλοντας τη διαδρομή σε απ’ ευθείας μετάδοση, λες και ήταν επίσημη υποδοχή του Αγίου Φωτός! Αλήθεια: Πού είναι τα ψυγεία όπου θα φυλάσσονταν τα εμβόλια; Τι παπαριές ακούσαμε και ζήσαμε αδέλφια εδώ και τρία χρόνια; Δεν ήταν όμως μόνο αυτά…

Το πιο σημαντικό ήταν ότι σκόρπισαν στην κοινωνία το φόβο και την τρομοκρατία χωρίς να του προσφέρουν την ελπίδα, το κουράγιο και το συναίσθημα της αδελφοσύνης και του εθελοντισμού. Δεν ενίσχυσαν το ΕΣΥ, δεν πήραν προληπτικά μέτρα όταν έπρεπε, δεν ενημέρωσαν σωστά τον κόσμο και δεν αξιοποίησαν πλήρως τις δυνατότητες που είχαμε. Να σκεφτεί κανείς ότι τις 18 ΜΕΘ που δώρισε η Γιάννα Αγγελοπούλου τις είχαν κλειστές για 8 μήνες!!! Έτσι, σαν λύση βρήκαν τις απαγορεύσεις και την τρομοκρατία! Επέβαλαν αυταρχισμό και μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα θεωρώντας τους ανθρώπους και τους πολίτες ως μηχανές και ρομπότ που εφαρμόζουν εντολές του Καίσαρα και δεν απευθύνθηκαν στο φιλότιμο και τον εθελοντισμό! Ακόμα ταλαιπωρούνται οι υγειονομικοί που αντέδρασαν στα μέτρα…Μετά από όλα αυτά και άλλα πολλά, πώς θα πετύχαινε η αντιμετώπιση της επιδημίας;

Σήμερα, μετά την ομολογία της αποτυχίας, όσοι στάθηκαν λογικά και έντιμα απέναντι στο φαινόμενο, μπορούν να είναι υπερήφανοι. Όχι γιατί έκαναν κάτι σπουδαίο. Όχι. Πρέπει να νοιώθουν ικανοποίηση γιατί υπηρέτησαν τη λογική και το αυτονόητο. Αντιστάθηκαν στην προπαγάνδα. Στην στέρηση της ελευθερίας. Στον αυταρχισμό και στο ψεύδος. Και όταν ένας πολίτης και περισσότερο ένας επιστήμονας ή ένας δημοσιογράφος και μια εφημερίδα ή ένας σταθμός και ένα σάϊτ τηρούν τις βασικές αρχές του πολιτισμού, δεν είναι συνωμοσιολόγοι! Και η συνεπής αυτή συμπεριφορά τους εκτιμάται ακόμη περισσότερο γιατί άντεξαν στον διασυρμό και στην κατασυκοφάντηση, στον αυταρχισμό και στην διαπόμπευση, στον αποκλεισμό και στις τιμωρίες. Σε αντίθεση με τους προπαγανδιστές που μπουκώθηκαν από το δημόσιο χρήμα, οι ελεύθεροι πολίτες που σεβάστηκαν τον εαυτό τους και την επιστήμη απομονώθηκαν, ζημίωσαν, ταλαιπωρήθηκαν και στιγματίστηκαν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας ως ψεκασμένοι! Θέλει αρετή και τόλμη για να παραμένεις ελεύθερος και έντιμος στη ζωή σου…

Τι έχουν να πουν σήμερα όσοι κατηγορούσαν την Ε.Ω. ότι συνωμοσιολογεί και ότι είναι ψεκασμένη; Πού είναι οι συνάδελφοι εκείνοι που με το αζημίωτο κατηγορούσαν όσους είχαν αντίθετη άποψη; Τους “τάπωσε” ο Σωτήρης Τσιόδρας λέγοντας ότι απέτυχαν!!! Και δεν απέτυχε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων μόνο, απέτυχε και όλο το σύστημα προπαγάνδας που χρηματοδότησε ο Στέλιος Πέτσας με πάνω από 20 εκατομμύρια!!! Το σύνολο των ΜΜΕ και μερίδα του Τύπου, δεν κατόρθωσαν αυτό που πέτυχε η “Ελεύθερη Ώρα” με την κοινότητα των επιστημόνων και του λαού που είχαν αντίθετη άποψη… Να γιατί μια εφημερίδα γνώμης  είναι πιο δυνατή όπως ο Δαυίδ, απέναντι στις πολυσέλιδες εκδόσεις που είναι ο Γολιάθ…



e-genius.gr ...intelligent web software