Ζάεφ: Ο Τσίπρας μας τα έδωσε όλα

0
0
0
s2smodern

Εκθέτει τον Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και περισσότερο ίσως τον Πάνο Καμμένο ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ενώ οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές στην χώρα μας μιλούσαν για μία Συμφωνία «win-win», ότι δηλαδή κάτι δώσαμε και κάτι πήραμε, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι κερδίσαμε πολλά περισσότερα εμείς, έρχεται ο Ζάεφ να τους διαψεύσει και να τους εκθέσει.

Στις αναρτήσεις του υποστηρίζει ότι με την Συμφωνία εξασφαλίστηκε η «μακεδονική» ταυτότητα της γλώσσας και της εθνότητας, ότι το «MK» και το «MKD» παραμένουν οι κωδικοί που αναγνωρίζονται διεθνώς για τα Σκόπια. Ακόμα ότι η υπηκοότητα και τώρα αλλά και στο μέλλον είναι η «μακεδονική» και δεν αλλάζουν ούτε το εθνόσημο, ούτε η σημαία, ούτε και ο εθνικός τους ύμνος. Αυτά ανακοινώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων και στην προσωπική του Ζάεφ. Προφανώς οι της εδώ κυβέρνησης θα πουν ότι προσπαθεί, ο Ζάεφ, να κερδίσει τις εντυπώσεις εν όψει του Δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου, αλλά δυστυχώς έτσι ή περίπου έτσι είναι.

Ίσως και η διαμάχη του Ζάεφ με τον Σκοπιανό πρόεδρο Ιβάνοφ να ήταν στημένη σε κάποιο βαθμό για να πειστούμε εμείς εδώ ότι κερδίσαμε πολλά από αυτά που όμως δικαιούμαστε..

Σκόπια, Ζάεφ, Άδειασμαe-genius.gr ...intelligent web software