Σε χημειοθεραπεία υποβάλλεται η σύζυγος του Προέδρου Άσαντ

130818-assad.jpg
0
0
0
s2smodern

H συριακή προεδρία ανακοινώνει ότι η σύζυγος του Προέδρου της Συρίας του Μπασάρ αλ Άσαντ η Άσμα είναι ασθενής.

Μια λιτή αλλά ζεστή ανακοίνωση και μια φωτογραφία με το προεδρικό ζεύγος στο θάλαμο του στρατιωτικού νοσοκομείου (601) στο Mezzeh της Δαμασκού δημοσιοποιούνται από τον επίσημο διαδικτυακό λογαριασμό της συριακής προεδρίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Άσμα άρχισε να υποβάλλεται στο πρώτο στάδιο θεραπείας προφανώς πρόκειται για χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση κακοήθους όγκου του μαστού που διαγνώστηκε νωρίς και είναι στο αρχικό στάδιο. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ευχές για ταχεία ανάρρωση ενώ στο πλευρό της είναι ο πρόεδρος Άσαντ. Στη συνέχεια η συριακή προεδρία δημοσίευσε φωτογραφία σημερινή της Άσμα που τη δείχνει να εργάζεται στο γραφείο της μετά την πρώτη δόση της θεραπείας.

Συνοδεύεται από αισιόδοξο μήνυμά της.. Στο μεταξύ διαρρέει ότι ήταν στο χειρουργικό τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου και ότι αρνήθηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο όπως της προτάθηκε για να βρεθεί άμεσα στις επάλξεις μαζί με το λαό. Φέρεται ότι έκανε μια πρώτη δήλωση μετά τη γνωστοποίηση της ασθένειάς της που έχει ως εξής:

«Aνήκω σε αυτό το λαό που δίδαξε στον κόσμο την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και πως αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες. Η αποφασιστικότητά μου πηγάζει από το ανυποχώρητο σθένος σας αυτά τα τελευταία χρόνια».

Ετικέτες: Συρία Ασαντ Θεραπεία Νοσοκομείοe-genius.gr ...intelligent web software