x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΙΧΟΣ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού σε όλα τα επίπεδα καθώς την ώρα που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης, έγινε γνωστό ότι συνελήφθη και ο πατέρας του παιδιού για ναρκωτικά. Παράλληλα έγιναν 4 συλλήψεις στον οίκο ανοχής στο Γκάζι όπου πήγαινε την 12χρονη ο 53χρονος. Οι χειροπέδες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οίκος ανοχής λειτουργούσε, ενώ δεν είχε άδεια.

Συγκεκριμένα στην Ασφάλεια κατέθεσε την Τετάρτη η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η γυναίκα που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια και κατήγγειλε ότι ο 53χρονος, είχε πάει την 12χρονη από τον Κολωνό στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι και την εξέδιδε.

Μάλιστα, η κα Καρατζιώτη τόνισε ότι έχει στικάκι, στα αρχεία του οποίου φαίνεται το κορίτσι, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους που φέρεται να εμφανίζονται στα αρχεία, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Αρχικά υπήρξαν επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των λεγόμενών της καθώς η ιδιότητά της ως νέα πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, αμφισβητήθηκε.

Ωστόσο η μαρτυρία της κρίθηκε βάσιμη, όπως είπε στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου και ως εκ τούτου έδωσε κατάθεση.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον λαό να απαιτεί ξεβράκωμα όλων των παιδόφιλων. Απαιτούμε τον εισαγγελέα να βγάλει τις βρωμερές φάτσες των ανώμαλων, στη φόρα…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software