Ξύπνησε ο ''καταδρομέας'' Καμμένος με αργοπορία 160 ημερών

kammenos.jpg
0
0
0
s2smodern

Για πρώτη φορά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος παραδέχτηκε πως η αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτριου Κούκλατζη έγινε κατόπιν προσχεδιασμένης ενέδρας των Τούρκων εξουσιοδοτημένης από τοξν ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν

«Ήταν προσχεδιασμένη επιχείρηση με εντολή Ερντογάν», είπε ο κ. Καμμένος. «Γι’ αυτό μίλησα από την αρχή για ομηρία», πρόσθεσε. Έτσι λοιπόν ο ΥΕΘΑ παραδέχεται αυτό που από την αρχή είχαμε αναφέρει ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις,είχαν εντολή από τον ίδιο τον Ερντογάν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια για να υπάρχει εκβιασμός στο ζήτημα των «8» Τούρκων πραξικοπηματιών στρατιωτικών. Να χρησιμοποιηθούν δηλαδή ως μοχλός πίεσης για ανταλλαγή. Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία μέσα σε ένα βράδυ. Σε ό,τι αφορά στη συνέχιση της κράτησής τους ανέφερε πως οι Μητρετώδης και Κούκλατζης υπηρετούν αυτή τη στιγμή στην Τουρκία.

Εχουν μόνιμη διεύθυνση στη γειτονική χώρα και η κράτησή τους είναι αντίθετη σε κάθε αρχή διεθνούς δικαίου. «Κρατούνται παράνομα χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ενώ πλέον δεν υπάρχει και το εμπόδιο που προέβαλε το τουρκικό δικαστήριο για τη μόνιμη κατοικία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Απαντώντας στο ερώτημα τι πρέπει να γίνει τώρα απευθύνθηκε στους Ευρωπαίους εταίρους και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι πρέπει να απαιτήσουν την απελευθέρωση του Ανθυπολοχαγού και του Λοχία. Όμως ο υπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν ακούει κανέναν πόσο μάλλον τους Δυτικούς οι οποίοι του είναι παντελώς αδιάφοροι.

Ησυχία! Θα ξυπνήσουμε τον Καμμένο!

Ετικέτες: Τουρκία Δηλώσεις Καμμένος Στρατιωτικοί Αιχμάλωτοιe-genius.gr ...intelligent web software