25χρονος διέρρηξε 18 σπίτια μέσα σε 2 ημέρες στην Καλαμάτα

ds.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σύλληψη χθες 25χρονου στην Καλαμάτα, μετά από τηλεφώνημα νεαρής κοπέλας της οποίας παραβίασε το σπίτι επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου.

ΣΟΚ δημιουργεί η μαρτυρία της νεαρής κοπέλας. Αναλυτικά όπως μας τα περιέγραψε: Ήταν 13:00-13:30 το μεσημέρι όταν ο διαρρήκτης προσπάθησε να εισέλθει απ’ το παράθυρο στο σπίτι της ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Το θράσος του ωστόσο δεν είχε όρια καθώς συνέχισε να επιδιώκει την παραμονή του στο σπίτι της λέγοντας της να σταματήσει να φωνάζει και να καταλάβει ότι ήρθε για να πιεί νερό.

Ο διαρρήκτης συνέχισε να της μιλά και να ζητάει νερό τότε έσπευσε να πάρει την αστυνομία και ο διαρρήκτης ακολούθησε τον δρόμο της εξόδου. Όταν έφυγε απ’το σπίτι της ή κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση ΣΟΚ, δεν ήξερε τι να πρώτο κάνει και έτσι πήρε τηλέφωνο την μητέρα της η οποία εργαζόταν εκείνη τη στιγμή για να της δώσει τις κατάλληλες οδηγίες. Πήρε την αστυνομία και αυτή με τη σειρά της έδωσε το σήμα ανθρωποκυνηγητού. Την κάλεσαν στην αστυνομία αργότερα για κατάθεση και αναγνώριση. Σύμφωνα με την κατάθεση του ο δράστης, είχε πραγματοποιήσει διάρρηξη στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου άλλες 18 φορές μέσα σε δυο ημέρες… Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας με τον διαρρήκτη να φυλάσσεται στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας..

Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να αποδεικνύεται παντελώς ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες, αφήνoντάς τους στο έλεος των ληστών και των εγκληματιών...

Ετικέτες: Σύλληψη Ληστής Καλαμάτα Εγκληματικότητα Διαρρήξεις