Συνολική απάντηση στην αριστερά

gulag.jpg
0
0
0
s2smodern


γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς


Μετά από δυόμιση και πλέον χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Σύριζα -με την συνέργεια του αστείου κόμματος Καμμένου- είμαστε πλέον σε θέση να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την αριστερή κοινωνική μηχανική. Θα επιχειρήσουμε λοιπόν μια σύντομη ανακεφαλαίωση. Οικονομία - κοινωνία Φόροι και σκόπιμη φτωχοποίηση-προλεταριοποίηση της μεσαίας τάξης είναι η φανερή επιδίωξη του Σύριζα που ταυτόχρονα αποτελεί και γενικότερη κατεύθυνση των παγκοσμιοποιητών.
Ο Σύριζα επιτελεί το έργο καταστροφής της μεσαίας τάξης με ιδεολογικό ζήλο που προέρχεται από το βαθύ μίσος της αριστεράς για την ιδιωτική περιουσία και για την τάξη αυτή- την πλέον συντηρητική - που αποτελεί και την ραχοκοκαλιά κάθε ευημερούσας κοινωνίας. Την ίδια ώρα με γνήσιο κομμουνιστικό φετιχισμό, βγαλμένο από τις χειρότερες μέρες του σοβιετικού μπλόκ- η κυβέρνηση Σύριζα χορηγεί κουπόνια και επιδόματα ώστε να κρατάει αιχμάλωτο ένα μεγάλο μέρος των φτωχών. Πρόκειται για την κλασική μαρξιστική -λενινιστική τακτική: Κάνε τους όλους φτωχότερους ώστε να γίνουν κομμουνιστές. Αλλά οι Συριζαίοι δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το έργο. Εκτός από την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης έχουν αναλάβει να επιτελέσουν ακόμα μία επιταγή της νέας τάξης. Τον εμβολιασμό της ελληνικής κοινωνίας με μάζες ''προσφύγων'', με τελικό στόχο την αποεθνικοποίησή της.
Επιτελούν και αυτό το έργο με αριστερό ζήλο και ας λένε τα παλιά μαρξιστικά κιτάπια άλλα πράγματα περί της αθρόας εισαγωγής αλλοδαπών εργατών. Οι Συριζαίοι έχουν από καιρό εμπεδώσει τα διδάγματα της σχολής Φρανκφούρτης. Έθνη με συνοχή και ισχυρές παραδόσεις δεν βαδίζουν τον δρόμο της επανάστασης. Για να πραγματοποιηθεί η ''απελευθέρωση'' πρέπει να αποεθνικοποιηθούν οι κοινωνίες της Δύσης και να ξεριζωθούν οι παραδοσιακές αξίες. Γι’ αυτό και μία από τις πρώτες τους κινήσεις υπήρξε το άνοιγμα των συνόρων για τους πρόσφυγες. Εξ άλλου στρατολογούν μ’ αυτόν τον τρόπο τους μελλοντικούς τους ψηφοφόρους. Ξέρουν τι κάνουν. Ιδεολογία Στον τομέα αυτόν οι Συριζαίοι έχουν κάνει πολλή και ύπουλη δουλειά, πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα μουλωχτά έχουν περάσει απίστευτους νόμους (πχ ο νόμος για ταυτότητα φύλου, ο γνωστός μας τραβελονόμος), στα μουλωχτά ετοιμάζουν αλλαγή του άρθρου 3 του Συντάγματος( σχέσεις εκκλησίας κράτους), ενώ στα φανερά- αλλά ποιος το’ χει πάρει χαμπάρι- επιχειρούν την ανασκευή της εθνικής μνήμης.

Περί του τραβελονόμου, τα έχουμε πει. Περί της εκκλησίας, ας όψεται ο Ιερώνυμος που κάνει πλάτες στον Τσίπρα (με τι αντάλλαγμα άραγε;). Αλλά την επιχείρηση καθαγιασμού των κατσαπλιάδων κομμουνιστών του ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν μπορείς να μην την δεις. Θες δεν θες, είναι παντού. Το μετρό είναι γεμάτο με φωτογραφίες και αφιερώματα από την απελευθέρωση της Αθήνας το 44 και όλως τυχαίως όλες οι εικόνες μιλάνε για το ΕΑΜ. Η μπάντα του στρατού παιανίζει κομμουνιστοτράγουδα μέσα στην λέσχη αξιωματικών και ο Νίκος Παππάς δηλώνει: «Ή με εμάς θα είσαι ή με τους άλλους», δηλαδή τους δωσίλογους και ταγματασφαλίτες. Την ίδια εποχή, όλως τυχαίως πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες βγαίνει η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη, μέσω της οποίας επιχειρείται η αγιογραφία της αριστεράς. Όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία. Ο Σύριζα χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους για να εκπαιδεύσει την ελληνική κοινωνία. Να την εκπαιδεύσει στην ανοχή κάθε παρέκκλισης και κάθε παράδοξου ως φυσιολογικού και να την ξαναμάθει ιστορία αλλά με την αριστερή οπτική. Τάγματα εφόδου Στην προσπάθειά του αυτή, συνεπικουρούν τα τάγματα εφόδου των αντίφα.

Τα μόνα τάγματα εφόδου που πραγματικά υπάρχουν και δρουν στην χώρα μας με εκατοντάδες επιθέσεις, σε πείσμα των μίντια που προσπαθούσαν να μας παρουσιάσουν δυο τρείς ακτιβιστικές ενέργειες της ΧΑ ως απειλή για τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων. Αλήθεια, πόσοι θυμούνται τον τρόπο με τον οποίο τα δελτία των ειδήσεων παρουσίαζαν τις δράσεις της Χρυσής Αυγής; Με υποβλητική μουσική και σκηνοθεσία τέτοια, ώστε ο πολίτης να νιώσει απειλή, παρουσίαζαν τα κανάλια την ΧΑ και οι μυαλοπώληδες των εφημερίδων έγραφαν οκτάστηλα για την Βαϊμάρη. Πού είναι όλοι αυτοί τώρα που οι Ρουβίκωνες αλωνίζουν ασύλληπτοι; Τώρα που τα τάγματα εφόδου των αντίφα ξυλοκοπούν πολίτες και στρατιωτικούς εν μέση οδώ;
Η ελληνική κοινωνία είναι εθισμένη στην αριστερή βία χρόνια τώρα. Δεκαετίες για την ακρίβεια. Και η ευθύνη γι’ αυτό ανήκει σε μεγάλο βαθμό στα κανάλια και τους δημοσιογράφους. Μερίδα των μίντια είχε ηρωοποιήσει τους αριστερούς δολοφόνους της 17Ν, παρουσιάζοντας τις προκηρύξεις τους. Υπήρξε ακόμα δημοσιογράφος που απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους ''εν όπλοις συντρόφους'', ενώ την ίδια ώρα δεξιοί εκδότες έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες της αριστερής τρομοκρατίας. Την ίδια εποχή, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα (Συνασπισμός τότε) οργάνωναν δίκτυο συμπαράστασης για κάθε διωκόμενο αγωνιστή είτε αυτός ήταν ο Σκυφτούλης, είτε ο Λεσπέρογλου, είτε απλοί αναρχικοί των Εξαρχείων. Έτσι, με την ηθική κάλυψη κάποιων κομμάτων και κάποιων μίντια δρούσαν ανενόχλητοι δεκαετίες οι αριστεροί τρομοκράτες. Και το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Η ελληνική κοινωνία έμαθε ότι η βία της αριστεράς είναι δικαιολογημένη. Οι Ρουβίκωνες λοιπόν και τα άλλα τάγματα εφόδου της αριστεράς δρουν εκ του ασφαλούς. Ξέρουν ότι δεν θα συλληφθούν. Αντιθέτως είναι πολύ χρήσιμοι σε μια κυβέρνηση που όπως είπαμε επιδιώκει την επανεκπαίδευση του ελληνικού λαού. Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς υπάρχουν για να κάμπτονται οι αντιστάσεις και οι αντιδράσεις. Ζούμε λοιπόν μια συνολική επίθεση της αριστεράς σε όλα τα μέτωπα. Συνεπώς χρειάζεται μια ανάλογη συνολική απάντηση. Μπορεί αυτό να το κάνει ένα κόμμα όπως η ΝΔ; Ένα κόμμα χωρίς ξεκάθαρη δεξιά ιδεολογία που είναι άλλωστε στιγματισμένο με ένα σωρό βρωμιές του παρελθόντος (βλέπε Ζήμενς και πρόσφατες καταθέσεις στην δίκη); Το αφήνουμε στην κρίση σας αυτό.e-genius.gr ...intelligent web software