x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βόλος: 24χρονη υπέστη ανακοπή μέσα σε εστιατόριο

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται μία 24χρονη από το Βόλο η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της την ώρα που γευμάτιζε σε ένα μαγαζί με φίλους και ξαφνικά λόγω αδιαθεσίας κατέρρευσε.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν μία 24χρονη γυναίκα απολάμβανε το φαγητό σε γνωστή πιτσαρία της παραλίας του Βόλου μαζί με την παρέα της. Ξαφνικά, όλα σκοτείνιασαν και η άτυχη νεαρή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι που κατέρρευσε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έδωσαν μεγάλη μάχη για να την κρατήσουν ζωντανή και να τη μεταφέρουν το συντομότερο δυνατό στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου για να εισέλθει στον θάλαμο της ανάνηψης. Πράγματι, το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε στην οδό Αθανασάκη μέσα σε τρία λεπτά.

Πολύ σημαντικό ρόλο όμως έπαιξε και η παρουσία εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που βρισκόταν στο σημείο και έκανε ΚΑΡΠΑ στην άτυχη γυναίκα, παρατίνοντας με αυτόν τον τρόπο την λειτουργία της καρδιάς.

 

Οι γιατροί στο «Αχιλλοπούλειο» έδωσαν μάχη για 20 λεπτά, ώστε να επαναφέρουν την νεαρή κοπέλα, στη ζωή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νεαρή έχει ιστορικό και συγκεκριμένα έχει διεγνωσμένο καρδιολογικό πρόβλημα

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software