Ακόμη και τώρα οι Συριζαίοι κάνουν προπαγάνδα πάνω στην τραγωδία

270718-loupaki.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Όπως φαίνεται για τους αριστερούς δεν είμαστε τίποτε περισσότερο από αριθμοί, από μονάδες που μπορούν να τις χρησιμοποιούν όπως θέλουν στην προπαγάνδα τους για να εξυπηρετούν την πολιτική τους, να καλύπτουν τις αδυναμίες τους και την αδιαφορία τους με στόχο να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία. Απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις έκανε η δημοσιογράφος, σύζυγος του Θανάση Καρτερού, Ευγενία Λουπάκη με αναρτήσεις της στην εφημερίδα «Αυγή» και στο ραδιόφωνο του κόμματος «Στο Κόκκινο». Μας προέτρεψε να «κόψουμε» όλα αυτά τα περί πρωτοφανούς τραγωδίας γιατί το 2007 οι νεκροί ήταν 63. Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η Λουπάκη κατέβασε την ανάρτηση δηλώνοντας:

«Μετά από μια τρίωρη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή αρνούμαι να επιστρέψω στην αρένα του φεισμπουκ. Διέγραψα την ανάρτηση περί «πρωτοφανούς τραγωδίας» διότι είμαι σίγουρη ότι έχετε κάνει την δέουσα αναπαραγωγή. Βολευτείτε στον καναπέ σας και συνεχίστε το βρισίδι και τις απειλές στο δικό σας τοίχο, όχι στον δικό μου. Πιστοποιητικά αριστερής πολιτικής ορθότητας δεν χρειάζομαι ούτε και είστε άξιοι να δώσετε. Ξέρετε εσείς ποιους και ποιες εννοώ. Οι φίλοι ξέρουν επίσης ότι έλαβα υπόψιν τη γνώμη τους για την διατύπωση. Και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι δεν έκανα κανένα συμψηφισμό, αλλά αναφερόμουν στην υπερβολική χρήση του όρου «πρωτοφανής» από τα ΜΜΕ». Από την δήλωσή της φαίνεται ξεκάθαρα και ο τρόπος σκέψης των αριστερών, δεν έκανε, λέει, συμψηφισμό θυμάτων αλλά θεωρεί τον όρο πρωτοφανής για την τραγωδία υπερβολικό. Πως όμως μπορεί κάποιος να περιγράψει με λόγια τις εικόνες που έβλεπε; Τι λέξεις να χρησιμοποιήσει για τους 88, μέχρι τώρα, απανθρακωμένους και πνιγμένους ανθρώπους; Τι να πει κανείς για μία μαγευτική τοποθεσία στην Αττική που καταστράφηκε ολοσχερώς. Αλλά γιατί να στεναχωρηθούν άλλωστε οι άνθρωποι που καταστράφηκαν ήταν σύμφωνα με την σταλινική νοοτροπία αστοί, στην περιοχή διέμεναν είτε μόνιμα είτε την θερινή περίοδο απλοί άνθρωποι, εκτός του Ψινάκη.

Και γνωρίζουμε ότι η αστική τάξη, κυρίως η μεσαία, είναι ο μεγάλος εχθρός της αριστεράς, το είχε παραδεχτεί άλλωστε και ο Τσακαλώτος λέγοντας ότι συνειδητά με τα οικονομικά μέτρα που πήραν εξαφάνισαν την μεσαία κοινωνική και οικονομική τάξη της χώρας. Σε αυτό που θα συμφωνήσουμε μαζί της είναι το ότι δεν χρειάζεται πιστοποιητικό αριστερής πολιτικής ορθότητας και ούτε μπορούμε να της δώσουμε.

Αυτή ήταν πάντα η αριστερά στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως...

Ετικέτες: Σύριζα Φωτιά Τραγωδία Προπαγάνδα