Η αλήθεια είναι γυμνή!

0
0
0
s2smodern


Του Γιώργου Μιχαλόπουλου


Ας αρχίσουμε από τα αυτονόητα! Το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, για το οποίο έγινε τόσο ντόρος από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι σαφές: Στο πάνω μισό της σελίδας γράφουμε «ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ», όπου αναφερόμαστε στη ψηφοφορία στη βουλή για την αλλαγή φύλου στα 15 με τη σατιρική φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών και στο κάτω μισό της σελίδας γράφουμε «ΤΟΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ»», όπου με σχετικό υπότιτλο αναφερόμαστε στην περίοδο της Επταετίας με τη φωτογραφία του Απριλιανού Λαδά που είχε «σφαλιαρώσει» δημοσιογράφο γιατί έγραψε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος. Εξ ου άλλωστε και το «αδελφή» σε εισαγωγικά, ενώ το «ΤΩΡΑ» και το «ΤΟΤΕ» είναι σε έντονα κόκκινα γράμματα ακριβώς για να τονίσουμε την αντιδιαστολή των δυο εποχών.

Κοντονής και Βαξεβάνης, βέβαια, που έχουν μετατρέψει την προπαγάνδα σε επιστήμη βρήκαν τη «χρυσή» ευκαιρία να παίξουν ένα πρόστυχο παιχνίδι στην πλάτη των ομοφυλοφίλων, όπως ακριβώς παίζουν πρόστυχο παιχνίδι στην πλάτη των μεταναστών τους οποίους έχουν στοιβάξει υπό απάνθρωπες συνθήκες στα χοτ σποτ. Με την μέθοδο του ΚΟΛΑΖ ο Βαξεβάνης έδωσε «γραμμή» από το πρωί της Τετάρτης κατηγορώντας μας ότι γράψαμε «ΒΟΥΛΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ»!!! Φυσικά όποιος διαβάσει το κείμενο στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας δεν θα δει πουθενά ΚΑΜΜΙΑ προτροπή προς βιαιοπραγία κατά των ομοφυλοφίλων. Και πως θα μπορούσαμε, άλλωστε, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Χριστός δίδαξε στην ανθρωπότητα την Αγάπη.

Την σκυτάλη πήρε ο Κοντονής που ως υπουργός Δικαιοσύνης – σε μια πρωτοφανή ενέργεια στη μεταπολίτευση – ουσιαστικά επέβαλε την παρέμβαση εισαγγελέα για δημοσίευμα του Τύπου. Ως Ελεύθερη Ωρα δεν έχουμε φυσικά κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους ή τους μετανάστες ή τους μουσουλμάνους. Έχουμε όμως πρόβλημα από τη στιγμή που κάποια μειονότητα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τον σεξουαλικό της ή φυλετικό της ή θρησκευτικό της αυτοπροσδιορισμό για να επιβληθεί στην πλειοψηφία. Σε απλά Ελληνικά, το τι θα κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι προσωπικός του λογαριασμός, αλλά δεν μπορεί να επιβάλει σε μια ολόκληρη κοινωνία τις όποιες ιδιαιτερότητές του ή μη με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση Τσίπρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει όχι μόνο να αφαιμάξει οικονομικά τον ελληνικό λαό, αλλά να «τελειώσει» οριστικά με τον ελληνορθόδοξο τρόπο ζωής μας, προωθώντας πρότυπα άφυλα, άθρησκα, απάτριδα και βεβαίως με τη μαστούρα ελεύθερη σε όλη την επικράτεια!

Υ.Γ. Που ήταν αλήθεια ο Κοντονής όταν ο Ραγκούσης χαρακτήρισε τους Μητροπολίτες ομοφυλόφιλους; Εκεί γιατί δεν ζήτησε την παρέμβαση Εισαγγελέα ο τόσο… ευαίσθητος υπουργός Δικαιοσύνης;