Τεράστια και παθιασμένη πορεία στην Αλεξανδρούπολη

2469837.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Χιλιάδες λαού συμμετείχαν χθες σε μαζική διαδήλωση κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των συνεχών διαδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Στη διαδήλωση μετείχαν τουλάχιστον 3.000 διαδηλωτές, οι οποίοι αφού διέσχισαν την παραλιακή λεωφόρο της πόλης πέρασαν στη συνέχεια μπροστά από την έδρα της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος» στο στρατόπεδο αντιστράτηγου Κων. Μαζαράκη εκφράζοντας την οργή για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, φτάνοντας στον φάρο.

Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώθηκε μέσω διαδικτύου, χωρίς να υπάρχει επίσημος διοργανωτής ή στήριξη από κάποιο πολιτικό κόμμα. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως ήταν η άρνηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης να στηρίξει τη συγκεκριμένη διαδήλωση, ενώ όπως αναφέρεται θα εκφράσει τις θέσεις του για τη συμφωνία στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν οι πολίτες.

Πραγματικά αυτό που γίνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα για τη Μακεδονία ξεπερνάει και τις προβλέψεις ακόμα και των πιο αισιόδοξων... Και όπως βλέπουμε η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυναμική...

Ετικέτες: Μακεδονία Πορεία Αλεξανδρούπολη Χιλιάδες