Τσίπρας και Μητσοτάκης απέναντι στην Ορθοδοξία μας!

0
0
0
s2smodern

Tελικά κάποιοι βιάζονται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό για να επιφέρουν πλήγματα στην εκκλησία μας και στην Ορθοδοξία μας. Την στιγμή που το Σκοπιανό καίει, με την Κυβέρνηση να βάζει ταφόπλακα στο εθνικό μας θέμα, διαγράφοντας την ιστορία χιλιάδων ετών, φέρνει στο τραπέζει της συζήτησης και τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Με λίγα λόγια, επιχειρούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος. Αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης. Ερώτηση. Ο Καμμένος θα παρέμβει, ή μία από τα ίδια όπως με το Σκοπιανό;

Κράτος και εκκλησία βάδισαν και βαδίζουν μαζί για αιώνες. Τώρα πάνε κάποιοι να το αλλάξουν.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να διενεργήσει δημοψήφισμα μέσα στο Νοέμβριο για τα ζητήματα διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση για δημοψήφισμα το ερχόμενο φθινόπωρο, πιθανότατα τον Νοέμβριο, για τη συνταγματική αναθεώρηση που θα προβλέπει το διαχωρισμό κράτους-Εκκλησίας.

Και κάπου εδώ σκάει η βόμβα. Καθώς σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης. Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Πάτρα ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δήλωσε το εξής για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οσον αφορά στην συνταγματική αναθεώρηση και στα ζητήματα στις σχέσεις κράτους και εκκλησίας, είπε ότι «για αυτά που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν πρέπει να έχουμε μία ειλικρινή συζήτηση με την εκκλησία της Ελλάδος και έναν έντιμο διάλογο.» Μητσοτάκης στην γραμμή Τσίπρα με λίγα λόγια. Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ είναι ξεκάθαρη. Στην ουσία, επιθυμεί τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, όπως και οι Κυβερνητικοί ολετήρες.

Η δεξαμενή των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Χριστιανοί και έντιμοι πατριώτες!

Ελαβε εντολές από την συμμετοχή του στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ; Καθόλου υπεύθυνη και πατριωτική η στάση του προέδρου της ΝΔ.

Εκκλησία, Μητσοτάκης, Κράτος, Διαχωρισμός