Βούλιαξαν και τα Γιαννιτσά - Ηχηρό όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

giannitsa.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Στο πόδι βρίσκεται ολόκληρος ο Ελληνισμός. Ολη η Μακεδονία, ο Ελληνισμός της Κύπρου, ομογενείς και από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όλοι δίνουν τον αγώνα τους κατά της κατάπτυστης συμφωνίας. Τίποτα πλέον δεν σταματάει την Εθνική οργή, ο Ελληνισμός μια γροθιά πλέον, κατά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και όλων όσοι παίζουν ή θα παίξουν με την ιστορία μας.

Ηχηρό μήνυμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών έστειλαν πολίτες στα Γιαννιτσά στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης έξω από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Η συγκέντρωση ξεκίνησε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κατέληξε στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών. Στην πορεία ακούστηκαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με την αντίστοιχη μουσική υπόκρουση, πολίτες κρατούσαν σημαίες στα χέρια, δίνοντας τη δική τους απάντηση στον πρωθυπουργό και όσους υποστηρίζουν τα Σκόπια να πάρουν το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Πλέον δεν υπάρχει πόλη και χωριό που να μην αντιδρά ο κόσμος. Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και πολλών προβλημάτων ο λαός βάζει πλάτη για τη διάσωση της Μακεδονίας μας...

Ετικέτες: Μακεδονία Πορεία Συγκέντρωση Γιαννιτσά