Συνεχίζεται ο αγώνας: Σήμερα Καβάλα, αύριο Θεσσαλονίκη, Αθήνα την 1η Ιουλίου

36188926_2095400137339191_4503980539430043648_n.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Οι Έλληνες συνεχίζουν την αντίσταση απέναντι στο ανθελληνικό κατεστημένο, αρνούμενοι να αποδεχθούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους. Παντού σε όλη την Ελλάδα οργανώνονται συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, ομιλίες, μηχανοκίνητες πορείες. Μας χαροποιεί που οπαδοί αντίπαλων ποδοσφαιρικών ομάδων, παραμερίζουν τις γηπεδικές "διαφορές" τους και κατεβαίνουν μαζί στο πεζοδρόμιο. Αυτό είναι που τρομάζει περισσότερο τους προδότες.

Σήμερα στην Καβάλα (ξανά και ξανά) και αύριο στην Θεσαλονίκη στο Δημαρχείο συνεχίζονται οι αντιδράσεις.

''Διαμαρτυρία έξω από εκδήλωση της εφημερίδας "Εποχή", στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων θα μιλήσει και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχσιόγλου, θα πραγματοποιήσουν μέλη του κινήματος "Σφυρί-ζω". "Μαζευόμαστε για να ενοχλήσουμε με τα σφυρίγματα μας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλούν την ιστορική μας συνείδηση και την εθνική μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης", τονίζουν στο κάλεσμα τους. Η εκδήλωση έχει θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες Προ(σ)κλήσεις: Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά» και είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή στις 19:30, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές καλούν σε συγκέντρωση στις 19:00. Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης και το μέλος νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αρκούδης''.

Ενώ στην Αθήνα, στο Σύνταγμα συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε για την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές:

''Η πολιτιστική μας κληρονομιά και η ιστορία μας ΔΕ ΧΑΡΊΖΕΤΑΙ! Ανήκει σε όλους μας και στις επόμενες γενιές που θα έρθουν! Από αυτή τη Κυριακή 01/07/2018 και ΚΑΘΕ Κυριακή, μέχρι να ληφθεί υπ'όψην της Κυβέρνησης η επιθυμία του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, που έχει εκφράσει πολλάκις, θα συγκεντρωνόμαστε στο Σύνταγμα ως απλοί Έλληνες ακομμάτιστοι πολίτες, με κίνητρο μόνο την αγάπη για την πατρίδα μας, ώστε να πετύχουμε την απόσυρση - ματαίωση της συμφωνίας που υπογράφθηκε μεταξύ των υπουργών εξωτερικού της κυβέρνησης μας και των Σκοπίων, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ μετονομασία τους σε Μακεδονια! Μικροί, Μεγάλοι, Ελληνίδες και Έλληνες, Κυριακή 01/07/2018 ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα! Για την Πατρίδα μας! Για το μέλλον μας''!

Ετικέτες: Μακεδονία Αντιδράσεις Αγώνας Συλλαλλητήρια