Στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης σήμερα το νέο συλλαλητήριο

-1.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Νέο συλλαλητήριο διοργανώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για το Σκοπιανό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές το ραντεβού δίνεται στις 19:00 το απόγευμα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες δύο μέρες, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για νέες πιθανές εντάσεις σήμερα, με τους διοργανωτές να τονίζουν ότι θέλουν ένα ειρηνικό συλλαλητήριο και πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν και την δική τους ομάδα περιφρούρησης. Λεωφορεία έχουν ναυλωθεί και από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το παρών μπροστά στην εξέδρα θα δώσουν τα Χριστιανικά Σωματεία που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Την αντίδραση των αντιεξουσιαστών έχει προκαλέσει η σημερινή διοργάνωση του νέου συλλαλητηρίου.

Σε ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχει δημιουργηθεί κάλεσμα από τα μέλη της κατάληψης Terra Incognita, για αντισυγκέντρωση στις 17:00 μπροστά από την κατάληψη της Terra Incognita, χωρίς όμως αυτό να πτοεί τους Έλληνες που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών και όπως όλα δείχνουν το πάνε μέχρι τέλους...

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Διαμαρτυρία Υπουργείο Θεσσαλονίκη