x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μελέτη των πανεπιστημίων Harvard και Johns Hopkins δείχνει πως τα εμβόλια είναι πολύ πιο επικίνδυνα από την Covid-19

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, επί του παρόντος σε προδημοσίευση, αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 ήταν έως και 98 φορές πιο επικίνδυνα από τον ίδιο τον ιό!

Η μελέτη είναι επικριτική σε ότι αφορά την απαίτηση αναμνηστικής δόσης για τους Αμερικανούς φοιτητές στα πανεπιστήμια, αναφέροντας στην περίληψη:

«Χρησιμοποιώντας δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν από το CDC και τους χορηγούς, διαπιστώνουμε ότι οι αναμνηστικές δόσεις μπορεί να προκαλέσουν ξεκάθαρες και αναμενόμενες βλάβες:

Αναμένουμε 18 έως 98 φορές παραπάνω σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 1,7 έως 3,0 περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σχετιζόμενης με αναμνηστικές δόσεις στους άνδρες και 1.373 έως 3.234 περιπτώσεις αντιδραστικότητας βαθμού ≥3 που παρεμποδίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες για κάθε νοσηλεία Covid-19 που έχει αποφευχθεί»!

 

Με άλλα λόγια μιλάμε για παρενέργειες οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Κι όλα αυτά καθώς κυβερνητικοί αξιωματούχοι και κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα και στις δυτικές χώρες προτρέπουν τους εμβολιασμένους να εγχύσουν στα σώματά τους ένα δεύτερο λεγόμενο «δισθενές» ενισχυτικό που λέγεται ότι στοχεύει την παραλλαγή Omicron, αποδεικνύεται ότι αυτή η ουσία δεν έχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους.

Και η μόνη δοκιμή σε ζώα που έγινε περιελάμβανε οκτώ ποντίκια…

«Δεν έχει αποδειχθεί σε κλινική δοκιμή, γιατί δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε κλινική δοκιμή γιατί πρέπει να βγάλουμε το εμβόλιο τώρα γιατί έχουμε μια τέτοια κατάσταση σε όλο τον κόσμο και σίγουρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε 400 θανάτους την ημέρα και έως και 5.000 νοσηλεία την ημέρα», εξήγησε ο Δρ Anthony Fauci του NIAID σε μια συνέντευξη .

 

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky δήλωσε επίσης ότι οι «ενισχυτές» πρέπει να επισπευσθούν για να λειτουργήσουν σωστά. Μια καθυστέρηση θα καθιστούσε πιθανώς τις λήψεις «ξεπερασμένες» καθώς θα δημιουργούσαν νέες παραλλαγές, υποστηρίζει η Walensky .

Ταυτόχρονα, η Walensky παραδέχεται ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA και της μυοκαρδίτιδας:

Σε επιστολή με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου από τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky προς τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, δηλώνει ότι «το CDC εκτελεί με συνέπεια εκτεταμένη συλλογή και ανάλυση δεδομένων για να ανιχνεύσει πιθανά ανεπιθύμητα συμβάντα και σήματα ασφαλείας και στη συνέχεια κοινοποιεί αυτές τις πληροφορίες στο κοινό.

Για παράδειγμα, το προσωπικό της VAERS διεξήγαγε αξιολογήσεις που έδειξαν ότι υπάρχουν συσχετίσεις μεταξύ της θρόμβωσης, του συνδρόμου θρομβοπενίας και του εμβολίου Janssen για τον COVID-19 και μεταξύ της μυοκαρδίτιδας και του εμβολιασμού με mRNA COVID-19.

 

Στην ίδια επιστολή, η Walensky δήλωσε επίσης ότι το CDC δεν ανέλυσε ορισμένες αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών το 2021.

Πώς λοιπόν απαίτησαν από δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη να εγχύσουν στα σώματά τους σκευάσματα τα οποία και οι ίδιοι γνωρίζουν πως δεν έχουν ελεγχθεί;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software