Έστησαν κρεμάλες και έβαλαν σκοπιανές σημαίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες

serreskremala.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις που προκαλεί η εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία από την κυβέρνηση στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και «μακεδονικής» ταυτότητας στους γείτονες.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα. Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν την σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα προκάλεσε με την δημόσια δήλωσή της: «Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα». Φράση που ανακινεί διάφορους συνειρμούς αφού οι Νοτιοι και Βόρειοι Κορεάτες είναι ο ίδιος λαός απλά είναι χωρισμένοι για πολιτικούς λόγους.

Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, όπου συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν με υβριστικά συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της «Κόλλια γ…… παραιτήσου». Οι ΑΝ.ΕΛ τώρα έχουν σοβαρότατο πρόβλημα και στο «κάστρο» που θεωρούνται οι Σέρρες εκεί όπου εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Επίσης υπέβαλλε την παραίτησή του το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. στον Νομό Σερρών Ηλίας Σαμούρης, ο οποίος με βαρείς χαρακτηρισμούς κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος λέγοντας : «Σ’ ένα βράδυ μας ξεφτιλίσατε και μας παραδώσατε βορά στα αεθνιστικά ιδεοληπτικά αριστερόστροφα και νεοφιλελέ όρνεα και συμφέροντα».

Αυτές είναι οι αντιδράσεις τις ελληνικής κοινωνίας και πολλών στελεχών των ΑΝ.ΕΛ., ο κύριος Πάνος Καμμένος όμως βλέπει «τρομοκρατία» πίσω από την αγανάκτηση..

Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον, μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας, με συνεχείς αντιδράσεις από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη.

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Σέρρες Οργή Κρεμάλες