Έκτακτες δηλώσεις Καμμένου - Τρίζει η καρέκλα του

200618-kammeno.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σε έκτακτες δηλώσεις προχώρησε ο Πάνος Καμένος με το πέρας της Συνεδρίασης Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. που έγινε υπό το βάρος των αποχωρήσεων πολλών στελεχών και πολιτευτών του κόμματος, καθώς και την διαγραφή του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου, με αφορμή την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ και το «Σκοπιανό». Δήλωσε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα κάνουν «ότι χρειαστεί», χωρίς όμως να δίνει ξεκάθαρη απάντηση, σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν αυτό σημαίνει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Κατήγγειλε σχέδιο εξαγοράς των βουλευτών του, λόγω της ψηφοφορίας, λέγοντας πως ο Δημήτρης Καμμένος επιχείρησε να πάρει ακόμα δύο βουλευτές μαζί του, δεν τους ονομάτισε όμως.

Μίλησε για σχέδιο τρομοκρατίας των βουλευτών μέσω μηνυμάτων και emails και ζήτησε από τον Εισαγγελέα να ερευνηθούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να εντοπιστεί το κέντρο που κατευθύνει την τρομοκράτησή τους, όπως είπε. Αυτός πάντως το αποδίδει σε «νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων». Τώρα γιατί τα μέλη μίας «εγκληματικής οργάνωσης» να ενδιαφέρονται για το όνομα των Σκοπίων δεν εξήγησε… Και ειδικά για υποθέσεις δεν έχουν κριθεί τελεσίδικα, ούτε καν πρωτόδικα, από την ελληνική Δικαιοσύνη. Αποκάλεσε τον Δημήτρη Καμμένο «πουλημένο», κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία ότι ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση, για να μην υπάρχουν τα θετικά αποτελέσματα από την έξοδο από τα Μνημόνια και για να μην συνεχιστεί η διερεύνηση των σκανδάλων. Κάλυψε τον αντιπρόεδρό του Παναγιώτη Σγουρίδη λέγοντας ότι δεν είπε αυτά που του αποδίδονται για ανταλλάγματα για το ότι δώσαμε το όνομα, και όχι μόνον, στα Σκόπια και κατήγγειλε δημοσιογραφικά κέντρα για όσα συμβαίνουν με τους βουλευτές του και άφησε σαφείς υπόνοιες για γνωστό εφοπλιστή. Τέλος ότι έχει ζητήσει από τον Τσίπρα αν έρθει η Συμφωνία στην βουλή να ψηφιστεί από 180 βουλευτές. Δεν είπε όμως τι απάντησε ο Τσίπρας, αν και πολύ πιθανόν να δέχτηκε, το πολύ-πολύ να το αρνηθεί μετά.

Αλήθεια αν βρεθούν 180 βουλευτές που θα δεχθούν να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας είναι δυνατόν να έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν την Ιστορία μας; Με όλα αυτά που είπε ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ πιθανόν ότι θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την κατάσταση που επικρατεί ατό κόμμα του αφού όλοι θα σταθούν στις καταγγελίες του....

Ετικέτες: ΑΝΕΛ Καμμένος Αποχωρήσεις Καρέκλα