Χάος στα Σκόπια: Κόντρα Ιβάνοφ με Ζάεφ και Ντιμιτρόφ

ivanov_zaev-768x410.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Χάος στα Σκόπια. 120 δευτερόλεπτα κράτησε η συνάντηση του προέδρου των Σκοπίων με τον πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ της χώρας. Ο Σκοπιανός πρόεδρος ρώτησε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ αν έχουν συμφωνήσει με την Ελλάδα για το όνομα. Όταν απάντησαν θετικά, τους είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συνάντηση.

Όπως αναφέρει το Makfax, ο Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτρόφ προσπάθησαν να παρουσιάσουν στον Ιβάνοφ το περιεχόμενο της συμφωνίας με την Ελλάδα για το ονοματολογικό, ωστόσο ο πρόεδρος Ιβάνοφ τους σταμάτησε πριν καν ξεκινήσουν και αποχώρησε από τη συνάντηση! Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Σκοπίων αρνήθηκε να συζητήσει με τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ τα οφέλη της συμφωνίας για το μέλλον των Σκοπίων. Από την αρχή είχε προκαλέσει εντύπωση το ότι η συνάντηση ήταν… εξπρές, καθώς ο Ζάεφ και ο Ντιμιτρόφ έφτασαν, με αστυνομική συνοδεία, στην προεδρική κατοικία στις 10:03 τοπική ώρα (11:03 ώρα Ελλάδος) και έφυγαν από αυτή στις 10:09.

Σε αυτούς κάνουμε το δώρο και τους παραχωρούμε όνομα, ιστορία και πολιτισμό! Μόνο ως προδοσία μπορεί να χαρακτηριστεί η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς..

Ετικέτες: Σκόπια Ζάεφ Ιβάνοφ Χάος