Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας

10--2-thumb-large.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος και σύμμαχος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μιλώντας σε συγκέντρωσή του κόμματός του, ο Μπαχτσελί σχολίασε τις αντιδράσεις τόσο από ελληνικής, όσο και από κυπριακής πλευράς, για το προεκλογικό βίντεο του κόμματός του που δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του. «Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;», διερωτήθηκε σε δεικτικό ύφος.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, επανέλαβε παλαιότερη εμπρηστική δήλωσή του για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο στις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».

Τι έχει να απαντήσει ο ''σκληρός'' Καμμένος; Ή θα αφήσει ακόμα μία εμπρηστική δήλωση κάποιου Τούρκου τρελού αναπάντητη πάλι;

 

Ετικέτες: Αιγαίο, Προκλήσεις Δηλώσεις Τούρκοι Μπαχτσελί