Γάκης: «Η γρίπη είναι πιο φονική από τον Covid-19 – Θυμάστε τι έλεγαν οι παραθυρολάγνοι τρομοκράτες;»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με αφορμή το νέο τρόμο που επιχειρούν να σπείρουν από την τηλεόραση κυβέρνηση και «ειδικοί» επικαλούμενοι το νέο «έκτο κύμα» του κορωνοϊού που θα «επελάσει» στην χώρα από το φθινόπωρο ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με τοποθέτησή του αποδεικνύει πως πρόκειται για μία «στημένη» τρομοκρατία «των ΜΜΕ και των εξαρτημένων από τις Big Pharmas» καθώς τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι «η γρίπη είναι πιο φονική από την covid»!

Μάλιστα τα δεδομένα αυτά τα δημοσιεύουν οι Financial Times που σημαίνει ότι έχουν δημοσιευτεί από «αξιόπιστη» για την κυβέρνηση «πηγή». Ειδικά σε ότι αφορά τα στελέχη της Όμικρον, έχουν σημαντικά χαμηλότερη θνησιμότητα σε σύγκριση με την γρίπη και άρα για ποιο λόγο ΜΜΕ και κυβέρνηση επιχειρούν να παρουσιάσουν μία «εκρηκτική» κατάσταση; Μήπως γιατί δεν θέλουν να κατανοήσουν οι πολίτες τι πραγματικά συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια σε ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας, την οποία την πλήρωσαν και την πληρώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι και επιχειρήσεις; Ή μήπως γιατί θα πρέπει να υπάρχει ένας «σοβαρός λόγος» να περιοριστούν και πάλι οι μετακινήσεις και άρα η κατανάλωση ώστε να μην παραπονιούνται οι πολίτες για τις απλησίαστες τιμές των προϊόντων λόγω των αντι-ρωσικών κυρώσεων;

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δ.Γάκη.

««ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ» ή ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ; Financial Times: Η ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ ! #Όχι , η πληροφορία δεν είναι από «ψεκασμένο» ιστότοπο. Είναι από το «ευαγγέλιο» της Κυβέρνησης, τους Financial Times #Στην πρώτη εικόνα φαίνεται η διαχρονική μείωση της θνητότητος της Κόβιντ σε σχέση με την γρίπη (στον άξονα των Ψ η σχετική θνητότητα σε πολλαπλάσια). Προσέξτε ότι σταματά στον Μάρτιο του 2022 , στέλεχος Όμικρον ΒΑ2, οπότε πέφτει κάτω από το επίπεδο της γρίπης. Σήμερα , με τα ηπιότερα στελέχη της Όμικρον ΒΑ4 και 5, λογικά, είναι ακόμη πιο χαμηλή ) #Στην δεύτερη εικόνα φαίνεται ότι η θνητότητα της Κοβιντ, τον Μάρτιο ήταν πολύ χαμηλότερη από την Γρίπη στις μικρότερες ηλικίες και παραμένει μικρότερη (0,9Χ) και στους ηλικιωμένους,στα αρχικά στελέχη της Όμικρον. Τώρα είνα ακόμη χαμηλότερη. #Άρα, ποιος είχε δίκιο; Εγώ που έλεγα ότι η Κόβιντ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, είναι λιγότερο θανατηφόρος από την γρίπη, και ότι η γρίπη προσβάλλει ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ η κόβιντ κυρίως ηλικιωμένους. Θυμάστε τι έλεγαν οι παραθυρολάγνοι τρομοκράτες; #Τα στοιχεία προέρχονται από την Βρετανία !

TAGS: