Ο Τράμπ αρνήθηκε ξανά να φωτίσει τον Λευκό οίκο με τα χρώματα του «ουράνιου τόξου των Gay»

090618-trump.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σε αντίθεση με τον Ομπάμα, ο οποίος φωταγωγούσε το Λευκό Οίκο με τα χρώματα της σημαίας του ουράνιου τόξου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πρόεδρος Donald J. Trump επέλεξε να αφήσει το gay Pride Month να διαδοθεί χωρίς επίσημη αναγνώριση. Ο “κόσμος των LGBT εξέφρασε δυσαρέσκεια” για τη σιωπή του Προέδρου σχετικά με το θέμα. Εκείνοι που υποστηρίζουν σθεναρά τα gay pride στην Αμερική ανήρτησαν ένα tweet υποστηρίζοντας ότι η σιωπή είναι ένδειξη ότι η σημερινή διοίκηση θέλει να «σβήσει» την παρουσία ομοφυλόφιλων…

Σε αντίθεση με τον πρώην Πρόεδρο Ομπάμα – ο οποίος εξελίχθηκε από το να πιστεύει ότι ο γάμος είναι αποκλειστικά μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας προς την πλήρη υποστήριξη του «γάμου» ίδιου φύλου – ο Πρόεδρος Τράμπ φαίνεται να κινείται διακριτικά προς την αντίθετη κατεύθυνση..

Εδώ πάλι το δημόσιο χορηγεί την εκδήλωση των ''υπερήφανων'' και η αριστερή Νέα Δημοκρατία στέλνει εκπροσώπους της! Η Βουλή φωταγωγείται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και δεν τους φτάνουν ούτε αυτά. Οι Συριζαίοι ζητούν την είσοδο τρανσέξουαλ στις σχολές της Αστυνομίας! Και ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο..

Ετικέτες: Τράμπ Ελλάδα Χρώματα ΓΚΕΙ