Σήμερα όλη η Ελλάδα πρέπει να βγει στους δρόμους

sullalitirio-gia-ti-makedonia.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Πρώτη φορά (ψευδές!) αριστερά. Πιο συστημική συγκυβέρνηση όμως, δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Άνοιξαν το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, προκειμένου να κάνουν τη βρωμοδουλειά για τον διεθνή παράγοντα και να απολαύσουν τη στήριξή του. Και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την ιστορία μας, το όνομα της Μακεδονίας μας, αφήνοντας την Άμφίπολη στο έλεος των καιρικών συνθηκών, ώστε να μην γίνει, λένε στα στελέχη τους, «τόπος προσκυνήματος των εθνικιστών». Και φυσικά, ήραν τη διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα, διότι κάτι τέτοια τα θεωρούν… «εθνικιστικά πράγματα»! Και φυσικά, με το ανέβηκαν στην εξουσία, άνοιξαν τα σύνορα της χώρας, ακολουθώντας τις οδηγίες της Άνγκελα Μέρκελ και δημιουργώντας σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας σε πολλές χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

Και φτάσαμε εδώ. Διότι κάποιοι συμπολίτες μας στήριξαν τρις στη διάρκεια του 2015 τους ΣΥΡΙΖΆίους μπολσεβίκους και εθνομηδενιστές, τους αμοραλιστές και ψευτοδεξιούς συμμάχους τους και τους ναζιστές (ξεχνώντας τα εγκλήματα των τελευταίων κατά της Ελλάδος), για να τιμωρήσουν τους… Σαμαροβενιζέλους, που είχαν ξαναβάλει όμως τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης παρά τα σοβαρά σφάλματά τους. Και μάλιστα τις δύο από τις τρεις φορές, μετά τους κραυγαλέους και εξωφρενικούς τυχοδιωκτισμούς των βαρουφάκηδων και των υπολοίπων τροτσκιστών της πλάκας στην πλάτη της πατρίδας και του έθνους, αλλά και μετά την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου! Το λες και μαζοχισμό, αλλά πάντως, συνιστούν αυτά τα παραπάνω – μεταξύ μας - κάτι πολύ χειρότερο!

Πάμε παρακάτω. Στις 6 Ιουνίου, όλη η Ελλάδα πρέπει να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει κατά της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης που στρέφεται κατά του έθνους, αποκαλώντας δια των ανθρώπων της τους πατριώτες και νοικοκυραίους «αμόρφωτα εθνίκια». Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Λάθη σοβαρά, έκαναν όλοι και γι’ αυτό φτάσαμε εδώ. Άπό εκεί και πέρα όμως, συνιστά έγκλημα πλέον η αδράνεια. Η πατρίδα κινδυνεύει και ουδείς δικαιούται να μην βγει στο δρόμο, ουδείς δικαιούται να μην συμμετάσχει στις παλλαϊκές διαμαρτυρίες κατά της κυοφορούμενης προδοσίας. Η μαζικότητα των συγκεντρώσεων, θα στείλει το μήνυμα στη συγκυβέρνηση ότι μια απόπειρα υπογραφής μιας προδοτικής συμφωνίας με τα Σκόπια δεν θα περάσει.

Την Δευτέρα 28 Μαΐου, ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος μάλλον ζει σε κάποιο παράλληλο ιδεοληπτικά διεθνιστικό σύμπαν και δεν έχει αντιληφθεί ούτε κατ’ ελάχιστο την ευθύνη που πάει να αναλάβει, δήλωσε: «Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό,τι είχαμε αναλάβει από τους Πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών - τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μόλις τελειώσουν και αυτοί και αφού θα έχουν διαλευκανθεί τα τεχνικά και νομικά ζητήματα, τα κείμενα που έχουν φτιαχτεί σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία». Για να έρθει προχθές και να πει μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ότι «ελπίζω και κατανοώ ότι θα έχουμε συμφωνία, θα είναι ένας συμβιβασμός που θα κάνει καλό και στις δύο χώρες και στην περιοχή. Η διεθνής κοινότητα δεν ανακατεύτηκε, αντελήφθη ότι η λύση είναι προς το συμφέρον της περιοχής». Ρωτήστε εκείνον γιατί θα πρέπει η Ελλάδα να συμβιβαστεί (!) και γιατί νομίζει πως θα τον πιστέψουμε όταν μας λέει ότι «η διεθνής κοινότητα δεν ανακατεύτηκε».

Άν τον πάρουμε στα σοβαρά και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το κάνουμε, καθώς μιλάμε για τον ΥΠΕΞ (!) της χώρας, όλα είναι τρόπον τινά «έτοιμα». Οι μόνοι που μπορούν να ματαιώσουν μια τέτοια εξέλιξη, είναι οι Ελληνες πολίτες. Θα αντιμετωπίσουν μια συγκυβέρνηση έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα, μια συγκυβέρνηση που χρησιμοποιεί παρακρατικούς για να τρομοκρατεί κάνοντας ότι και ο παρανοϊκός φίλος τους και μαρξιστής δικτάτορας Μαδούρο, μια συγκυβέρνηση που χορηγεί αφειδώς υπηκοότητες για να αποκτήσει ψηφοφόρους και να διαλύσει τον εθνικό κορμό, μια συγκυβέρνηση που ξέροντας ότι αυτοί που τη συγκροτούν είναι στην εξουσία για τελευταία φορά, μια συγκυβέρνηση που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην χάσει την εξουσία. Και φυσικά, η αμετροέπεια, η αλαζονεία και η ασέβεια είναι εδώ: «Ο κ. Μπαμπινιώτης θα έπρεπε να είναι μετρημένος και είναι άσχετος με τον ΟΗΕ. Να μην μπλέκει σε χωράφια που δεν καταλαβαίνει», είπε ο Νίκος Κοτζιάς. Να τους δούμε όλους αυτούς όταν ξεπεζέψουν πως θα μιλούν και αν μιλούν, αν θα τους ακούει κανείς. Προς το παρόν, οι άνθρωποι γενικότερα των ΣΥΡΙΖΆΝΕΛ, καλά θα κάνουν να προπονούνται για αυτά που τους περιμένουν, δηλαδή το καθισιό στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου. Τότε, που θα παρακαλούν για να μην βλέπουν στο υπόλοιπο της ζωής τους τον κόσμο «ριγέ».

Για τους Ελληνες, την ομογένειά μας, τους πατριώτες δεξιούς, τους συντηρητικούς, όλους όσοι μεγάλωσαν γαλουχημένοι με τα εθνικά νάματα, αυτό που περνάμε βλέποντας τα παραπάνω, δεν μπορεί να περιγραφεί, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί. Μια λέξη ίσως περιγράφει κάπως τα συναισθήματά μας: ΟΡΓΗ. Ζούμε πολλοί εξ ημών για τη μέρα που θα γκρεμιστούν οι εθνομηδενιστές από την εξουσία και θα λυτρωθεί ο Ελληνισμός από το αίσχος της διακυβέρνησης της πατρίδας από την τροτσκιστική «συλλογικότητα» που αποκαλεί τους Ελληνες «αμόρφωτα εθνίκια».

Ετικέτες: Μακεδονία Ελλάδα Συλλαλλητήρια