Σε αντίθεση με τον Τσίπρα, ο Ζάεφ αγωνίζεται για την Πατρίδα του

0
0
0
s2smodern

Θέμα ημερών φαίνεται ότι είναι η τηλεφωνική επικοινωνία του Ζόραν Ζάεφ με τον Αλέξη Τσίπρα για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όπως υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας.

Αν και δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια αναφορικά με τις τρεις προτάσεις για το όνομα, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας και Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας, ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η διαδικασία για την εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό βρίσκεται στο τέλος της, εκτιμώντας παράλληλα πως οι προσπάθειες στο τέλος θα στεφθούν από επιτυχία. Επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως το θέμα είναι ευαίσθητο και δεν θα πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις, σημειώνοντας πως οι διεργασίες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και η πορεία τους θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για το τηλεφώνημα στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σημείωσε δε, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ, πως μετά την επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα θα ενημερώσει τους πολίτες των Σκοπίων για το περιεχόμενο των συνομιλιών, καθώς εκείνοι θα έχουν και τον τελευταίο λόγο μέσω δημοψηφίσματος.

Ο Αλέξης από την άλλη, ούτε δημοψήφισμα θα κάνει και το όνομα θα παραδώσει αμαχητί. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η ''φύση'' της Αριστεράς και στην Ελλάδα. Αντεθνική!

Μακεδονία, Σκόπια, Ζάεφ, Προδοσίαe-genius.gr ...intelligent web software