x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελεύθερη Ώρα

Ξεσηκώνονται οι κοινωνίες κρατών εναντίον της ελευθεριότητας ηθών!

Εκεί που πλεονάζει η αμαρτία περισσεύει η Χάρη…

Είναι τέτοια η προπαγάνδα της νέας τάξης πραγμάτων σε όλους τους τομείς και δραστηριότητες του ανθρώπου που σήμερα πλέον είναι δύσκολο να επικρατήσει η λογική και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ανατρέπονται αρχές και αξίες, ομαδοποιούνται οι λαοί, καταργούνται στερεότυπα και ο παραδοσιακός τρόπος ζωής και ισοπεδώνονται ήθη και έθιμα. Τα ως χθες ηθικά πρότυπα γκρεμίζονται και στη θέση του Θεού, υψώνεται σε πανύψηλο βάθρο ο άνθρωπος και η λογική του. Η αριστερή και η δεξιά πολιτική ορθότητα που εκπορεύεται από αφανή αλλά ισχυρά κέντρα εξουσίας και υπηρετείται πιστά από κυβερνήσεις, κόμματα και πολιτικούς, έχει εκδιώξει από τη ζωή του ανθρώπου την αλήθεια και την ελπίδα βάζοντας στη θέση τους τον φόβο και τον τρόμο για να καθυποτάξει τις συνειδήσεις!

Είναι αμύθητα τα ποσά που διατίθενται παγκοσμίως για να αμβλυνθούν οι αντιθέσεις και τα σύνορα των εθνών, να μεταμορφωθεί το κοινωνικό μοντέλο και να εγκαθιδρυθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση και μια πανθρησκεία με ηγέτη τον αόρατο Λεβιάθαν που θα είναι παντοκράτορας και παγκόσμιος κυβερνήτης! Έτσι, όλα τα συστήματα, τα ΜΜΕ, οι τέχνες, οι παραγωγές, ο πολιτικός λόγος, οι επιστήμες και η τεχνολογία εδώ και μερικά χρόνια με τα προϊόντα τους (μόδα, τραγούδι, ταινίες, φεστιβάλ, δεξαμενές σκέψεις, ηλεκτρονικά επιτεύγματα, επιδημίες και εμβόλια) έχουν υποδουλώσει το μυαλό του σύγχρονου ανθρώπου και το καθοδηγούν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, στην υποδούλωση, εν ονόματι της δημοκρατίας και της ελευθερίας! Τα νέα μέσα που χρησιμοποιούν είναι η διάδοση της ομοφυλοφιλίας και η πράσινη ανάπτυξη λόγω της κλιματικής αλλαγής. Δεν θα σωθεί ο κόσμος αν κυβερνήσουν οι ομοφυλόφιλοι, ούτε είναι κλιματική αλλαγή οι φωτιές, οι πλημμύρες, η ξηρασία και γενικά τα φυσικά φαινόμενα. Κλιματική αλλαγή είναι να μη βγουν τον Αύγουστο το σταφύλια και όχι όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία! Από τότε που έγινε ο κόσμος γίνονταν φωτιές και πλημμύρες. Ούτε καταστράφηκε επειδή κάποια στιγμή έλιωσαν περισσότερο οι πάγοι. Η Γη έχει από μόνη της τους τρόπους να αυτοπροστατεύεται. Δεν χρειάζεται τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ… Ο Θεός - Δημιουργός τής έδωσε αυτοάμυνα και αντισώματα. Αν κινδυνεύει, κινδυνεύει από τον εγωϊσμό του ανθρώπου και το πνεύμα του κακού.

Ο πρόσφατος θάνατος του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, μας θύμισε πως ήταν το τέλος και η αρχή της νέας τάξης. Μετά από 70 χρόνια οι δυνάμεις της οικονομίας και της αγοράς, που εξουσιάζουν τον κόσμο, κατόρθωσαν να διαβρώσουν από μέσα την κοινωνία της Σοβιετίας και να επικρατήσουν στον πλανήτη στο όνομα της παγκοσμιοποίησης. Με ένα τζιν, μια τσίχλα, με ποτά και ουσίες, με ένα καλσόν, με μουσικά συγκροτήματα και τραγούδια, με ξόδεμα εκατομμυρίων δολαρίων για προπαγάνδα, έφεραν την περεστρόϊκα και την γκλασνοστ. Οι δημοφιλείς έννοιες και ιδέες της διαφάνειας, της ελευθερίας του λόγου, της αναδόμησης και ανασυγκρότησης - αναδιάρθρωσης - μεταρρύθμισης, ήταν το δόλωμα της Δύσης για να εξουδετερώσει σε πρώτη φάση τον αντίπαλό της στη Σοβιετία και μετά σε όλο τον πλανήτη για να προσδώσει την εξουσία και το ρόλο του πλανητάρχη στις ΗΠΑ. Όμως, όπως συμβαίνει στην ιστορία οι παντοκρατορίες δεν μακροημερεύουν. Κι αν στο παρελθόν και σε ιστορικό χρόνο κρατούσαν αυτές 100-200 χρόνια, στη σημερινή εποχή δεν διαρκούν περισσότερο από 50-80 χρόνια και ίσως και λιγότερο.

Ήδη στον ορίζοντα υπάρχουν σήμερα άλλες δυνάμεις που στερούν από τις ΗΠΑ την παντοδυναμία. Νέες αγορές, νέες οικονομίες και κυρίως οι πανάρχαιοι πολιτισμοί και ο τρόπος ζωής τους, ξαναβγήκαν στο προσκήνιο και αμύνονται κατά της παγκοσμιοποίησης. Κίνα, Ρωσία, Ινδία, Ιράν, Μουσουλμάνοι, εγείρουν αξιώσεις, εναντιώνονται και υψώνουν τείχη εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Ισως και να παραμένει ακόμα ισχυρό και αληθινό το δόγμα της σύγκρουσης των πολιτισμών. Όταν ο Τζιχαντιστής αυτοκτονεί πολεμώντας για να γίνει μάρτυρας, δεν έχει μόνο πολιτική εξήγηση η πράξη του αλλά κρύβει και υπερφυσικές δοξασίες. Όταν οι κατά βάση χριστιανικές κοινωνίες αντιδρούν στην ελευθεριότητα των ηθών και των εθίμων, όταν υπερασπίζονται ηθικές αρχές και αξίες για την προστασία του ανθρώπου, δεν είναι μόνο πολιτική ή κομματική αντίδραση. Είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ στην αποχαύνωση της σύγχρονης κοινωνίας που επιδιώκει την υποδούλωση του ανθρώπου στα πάθη του, στις αδυναμίες του και σ’ αυτό που λέμε αμαρτία!

Δεν είναι επομένως αδιάφορο το γεγονός, όταν βλέπουμε οι λαοί και συγκεκριμένα κράτη να υπερασπίζονται τη θρησκεία, να τίθενται εναντίον των αμβλώσεων, να αντιδρούν στην κτηνοβασία, στα ναρκωτικά και στην ομοφυλοφιλία  και κυρίως να ξεσηκώνονται εναντίον της βίας και της οικονομικής εξαθλίωσης των εργαζομένων. Και δεν είναι συντηρητισμός η προσήλωση σε ηθικές αξίες και νόμους. Αυτή η κατηγορία είναι το όπλο της νέας τάξης πραγμάτων και της αριστερής και δεξιάς πολιτικής ορθότητας, εναντίον των λαών για να φοβηθούν και να μην αντιδράσουν. Πετούν την ρετσινιά της συντήρησης για να φανούν εκείνοι δημοκρατικοί και προοδευτικοί ενώ είναι αχθοφόροι του νέου σκοταδισμού! Όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Και αυτό φαίνεται από τον πανικό που τους διακατέχει, βλέποντας τη μεγάλη επίδραση που έχει στον κόσμο η Χριστιανική Ορθοδοξία όπως εκφράζεται σήμερα στην πολιτική πρακτική από τη Ρωσία! Η απόπειρα δολοφονίας του γκουρού του ανατολικού χριστιανικού πνεύματος Αλεξάντερ Ντούγκιν!!! Αν ο θάνατος της κόρης του έγινε εξαιτίας του, τότε η Ντάρια Ντούγκινα, είναι η νέα οσιομάρτυρας της επερχόμενης μεγάλης αλλαγής! Γιατί όπου επλεόνασε η αμαρτία, επερίσσευσε η Χάρη του Θεού!

Ο θάνατος του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, μας θύμισε πως ο Ρώσσος ηγέτης ήταν το τέλος και η αρχή μιας νέας εποχής για τον κόσμο. Η Ορθόδοξη χριστιανική ηθική ξεσηκώνεται εναντίον της παρακμής και του εκφυλισμού της Δύσης. Η δολοφονική  απόπειρα εναντίον του Αλεξάντερ Ντούγκιν επιβεβαιώνει τον πανικό και τον φόβο της νέας τάξης πραγμάτων. Γι’ αυτό η κόρη του που βρήκε φρικτό θάνατο, εξ αιτίας του, θεωρείται η νέα οσιομάρτυρας της νέας αλλαγής που έρχεται!



e-genius.gr ...intelligent web software