Λαϊκός ξεσηκωμός για τη Μακεδονία

ImageHandler-221.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Επί ποδός βρίσκονται το τελευταίο δεκαήμερο τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας Η πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα για διοργάνωση συγκεντρώσεων στις μεγαλύτερες πόλεις της Μακεδονίας έχει «αγκαλιαστεί» με ιδιαίτερη θέρμη από Δημάρχους, Μητροπολίτες και τοπικούς φορείς όλων των πόλεων.

Οι αρχικοί φόβοι των διοργανωτών για χαμηλή προσέλευση λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μέχρι την 6η Ιουνίου ξεπεράστηκαν. Απλοί πολίτες, εκπρόσωποι σωματείων, πολιτιστικοί σύλλογοι και επιμελητήρια έχουν μπει στη μάχη της διοργάνωσης και κινητοποιούν τα μέλη τους για την ερχόμενη Τετάρτη.

Δήμαρχοι και Μητροπολίτες καλούν τον λαό να βγει στις πλατείες

Με ελάχιστες εξαιρέσεις (Δήμαρχοι που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ) οι Δήμαρχοι όλων των μακεδονικών πόλεων στηρίζουν με πάθος τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία σύμφωνα με δημοσιεύματα. Είναι εκείνοι άλλωστε που θα σηκώσουν το «βάρος» της διοργάνωσης των συγκεντρώσεων παρέχοντας τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την ομαλή διεξαγωγή τους. Αρκετά δημοτικά συμβούλια έχουν λάβει αποφάσεις για τη στήριξη των συγκεντρώσεων. Στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται και οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας. Στον κυριακάτικο εκκλησιασμό αναγνώστηκαν εγκύκλιοι των Μητροπόλεων που θα καλούν τους πιστούς να γεμίσουν τις πλατείες των πόλεων το απόγευμα της 6ης Ιουνίου.

Ο ελληνικός λαός θα δώσει ακόμα μια φορά την απάντησή του στους εθνομηδενιστές συριζαίους που θέλουν να παραδώσουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας. Την Τετάρτη, όσοι αριστεροί έχουν καρδιακά προβλήματα, καλύτερα να μη ενημερωθούν για τα συλλαλητήρια στις 13 και πλέον πόλεις, που έχουν ήδη ανακοινωθεί...

 

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Στήριξη Δήμαρχοι Μητροπόλεις