Νέα σελίδα για τη Λεπέν! Τέλος το «Εθνικό Μέτωπο»! Έγινε «Εθνικός Συναγερμός»

9e1a774858f7635c9127e47000c9fc74_L.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Από την πόλη Μπρον που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Λυών η Μαρίν Λεπέν δήλωσε ότι το «Εθνικό Μέτωπο» θα ονομάζεται πλέον «Εθνικός Συναγερμός», αφού τα μέλη του κόμματος, παρά το ότι στην αρχή ήταν επιφυλακτικά, τελικά υπερψήφισαν την πρόταση για μετονομασία. Η Λεπέν είπε χαρακτηριστικά:

«Τιμή στο Εθνικό Μέτωπο, ζήτω ο Εθνικός Συναγερμός».

Στην ομιλία της τόνισε ότι η αλλαγή θα δώσει νέα ορμή στο κόμμα που πρωταρχικός του στόχος θα είναι η κατάκτηση της εξουσίας. «Κλείνει ένα κεφάλαιο για το κίνημά μας», είπε «αλλά ανοίγει ένα καλύτερο που δεν θα είναι λιγότερο ένδοξο». Στην συνέχεια χαιρέτησε τους ευρωπαϊκούς λαούς που αφυπνίζονται και έκανε αναφορά στα πατριωτικά κόμματα που έχουν ανέλθει στη εξουσία, κυρίως στην Ιταλία. Στόχος της για τις Ευρωεκλογές του 2019 είναι να σχηματίσει συμμαχία με άλλα Δεξιά κόμματα, κυρίως με τον Νικολά Ντιπόν-Ενιάν και προτείνει κοινό ψηφοδέλτιο με το σκεπτικό ότι με την προσθήκη και άλλων φωνών ο Συνασπισμός που θα δημιουργηθεί θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές.

Νέα σελίδα λοιπόν για τη Λεπέν, ελπίζουμε να εξελιχθούν όλα όπως τα έχει σκεφθεί και τα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο μέσα από τέτοιες ενέργειες..

Ετικέτες: Λεπέν Γαλλία Εθνικό Μέτωπο Εθνικός Συναγερμός Μετονομασία