«Επαγγελματίες Πατριώτες» όσοι υπερασπίζονται την Μακεδονία για τον Ξυδάκη

xidakis-708_2.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Συνεχίζουν να μας δουλεύουν, σειρά είχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης ο ποίος χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη το ότι η σχισματική σκοπιανή εκκλησία ζήτησε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο να αναγνωριστεί ως Αρχιεπισκοπή Αχρίδας, ασχέτως αν πριν λίγες ώρες οι Σκοπιανοί το είχαν διαψεύσει λέγοντας ότι δεν απεμπολούνται τον όρο «μακεδονική».

Στην συνέχεια απεκάλεσε όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια «επαγγελματίες πατριώτες» λέγοντας παράλληλα ότι η Αριστερά σέβεται τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την άποψή τους με συγκεντρώσεις. Ναι το βλέπουμε αυτό. Τόνισε ότι η λύση του «Μακεδονικού» έχει κάποιο κόστος που πρέπει ο πολιτικός κόσμος να το αναβάλει. Πολύ φοβούμαστε ότι το μόνο κόστος θα είναι η παράδοση του ονόματος και της Ιστορίας μας στους Σκοπιανούς. Τέλος δήλωσε ότι είναι αντίθετος στην διενέργεια Δημοψηφίσματος για το ζήτημα. Γιατί κύριε Ξυδάκη αφού η κυβέρνησή σας έχει αποδείξει ότι το όποιο αποτέλεσμα μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει αυτή.

Αυτή είναι η Αριστερά, αυτός είναι ο σεβασμός της στην βούληση των πολιτών που επικαλούνταν όσα χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση, αυτή είναι διαχρονικά η ανθελληνική φύση και στάση της Αριστεράς...

Ας κάνουμε λίγο ξυδάκι δώρο στον Ξυδάκη και στους ομοίους του, που θα πάρουνε μια τεράστια απάντηση από τον ελληνικό λαό στα συλλαλητήρια της Τετάρτης..

 

Ετικέτες: Μακεδονία Προδοσία Αριστερά Ξυδάκης