Αμετανόητοι μπολσεβίκοι. ''Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις είναι μορφώματα'' για τον Τζανακόπουλο

820644.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Αμετανόητοι και προσκολλημένοι στις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις παραμένουν ακόμη οι Συριζαίοι. Ο Ελληνικός λαός έχει δείξει περίτρανα πλέον, το μήνυμα ήδη στάλθηκε μέσω της μαζικότητας των συλλαλητηρίων που έλαβαν χώρα για το Σκοπιανό, ότι δεν υπαναχωρεί.

Μπορεί οικονομικά να έχει εξαθλιωθεί, όμως ο πατριωτισμός και η φλόγα της αγάπης για την Μακεδονία μας δεν σβήνει. Είναι αναμφισβήτητο αυτό. Όμως κάποιοι, συνεχίζουν να προκαλούν και να ακουμπάνε τις ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων. Η συνέντευξη του κ. Τζαννακόπουλου ήταν πραγματικά απογοητευτική.

«Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις είναι μορφώματα που λειτουργούν με ένα ακραίο τρόπο, δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι συγκεκριμένες οργανώσεις. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να τοποθετούνται μου είναι αδιάφορος», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.

Μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. Εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που κατέβηκαν στις συγκεντρώσεις αυτό δείχνει. Ισως ενοχλήθηκαν και από την μήνυση που κατατέθηκε κατά του κ. Κοτζιά για εσχάτη προδοσία.

Ας δει τα συλλαλητήρια της ερχόμενης Τετάρτης ο Τζανακόπουλος, απλά να προσέχει το εγκεφαλικό, που θα προκαλέσει η μαζικότητά τους..

 

Ετικέτες: Μακεδονία Σύριζα Προδοσία Συλλαλητήρια Τζανακόπουλος