Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως

pedion-tou-areos.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Το Πεδίον του ‘Αρεως τίθεται στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε Κίνηση Πολιτών για την κατάσταση εγκατάλειψης και ανομίας που καταγγέλει ότι επικρατεί στο Άλσος.

Mε εντολή του προϊστάμενου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες σχετικά με το Πεδίον του ‘Αρεως και αναλαμβάνει εισαγγελικός λειτουργός να ελέγξει τα όσα κοινοποιούνται στην μηνυτήρια αναφορά. Στην προσφυγή τους στην εισαγγελία, κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι το Άλσος πλέον χρησιμοποιείται για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομες εκδηλώσεις – όπως συναυλίες και άλλες – αντιεξουσιαστικών ομάδων.

Κατά τους προσφεύγοντες πολίτες, τόσο η ηθοποιός όσο και ο υποψήφιος για την Δημαρχία Πατούλης “στοχοποιούνται” με τις εν λόγω αφίσες, και έτσι ο εισαγγελέας θα εξετάσει και αυτό το σκέλος της υπόθεσης, ώστε να αποφανθεί εάν προκύπτει διάπραξη αδικήματος σε βάρος των δύο προσώπων. Η εντολή του κ. Ζαγοραίου είναι να εξεταστούν όλες οι καταγγελίες, για παρεμπόριο, για ανύπαρκτη καθαριότητα και παντελή έλλειψη συνθηκών υγιεινής κ.ά., και εφόσον αποδειχθούν βάσιμες, να αναζητηθούν ευθύνες στην Περιφέρεια και σε κάθε αρμόδιο φορέα, για ενέργειες που έχουν παραλείψει να κάνουν για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του πάρκου..

Θα είναι η απόφαση αυτή του εισαγγελέα η αρχή του τέλους για την ανομία στο Πεδίον του Άρεως;

Ετικέτες: Πολίτες Εισαγγελέας Πεδίον Άρεος Ανομία