Β.Ορμπάν: «Στη φυλακή όσοι βοηθούν μετανάστες – Ασφάλεια και Χριστιανισμός πάνω απ όλα»

ORBAN.jpg
0
0
0
s2smodern

Άτομα ή ομάδες που βοηθούν μετανάστες, που δεν δικαιούνται προστασία, να καταθέτουν αιτήματα χορήγησης ασύλου, ή που βοηθούν παράτυπους μετανάστες να αποκτήσουν καθεστώς παραμονής στην Ουγγαρία, θα αντιμετωπίζουν κίνδυνο φυλάκισης υπογραμμίζει το κείμενο του νομοσχεδίου που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της βουλής. Το πε και το κάνε ο πρωθυπουργός Ορμπάν o oποίος είχε προαναγγείλει το «δόγμα» διάσωσης της χώρας του. «Χριστιανισμός με εθνικές αξίες»!

Το νομοσχέδιο, γνωστό ως το νομοσχέδιο «Σταματήστε τον Σόρος», αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν ενάντια στον ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος. Ο Όρμπαν κατηγορεί τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος ότι εμπλέκονται στην πολιτική της χώρας και στηρίζουν ενεργά τη μετανάστευση.

«Εκείνοι που παρέχουν οικονομικά μέσα…ή διεξάγουν αυτή την οργανωτική δραστηριότητα σε τακτική βάση θα τιμωρούνται έως και με ένα χρόνο φυλάκισης», υπογραμμίζει το κείμενο του νομοσχεδίου που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της βουλής. «Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο δράσης να υπερασπιστούμε την Ουγγαρία και αυτό είναι το πακέτο νόμων

Σταματήστε τον Σόρος», τόνισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν διεθνείς και ουγγρικές οργανώσεις που βοηθούν την είσοδο παράτυπων μεταναστών στην Ουγγαρία και «η επιβολή κυρώσεων αυτών είναι δικαιολογημένη». Δεν ανέφερε ονόματα οργανώσεων. Ο 54χρονος δεξιός πρωθυπουργός, από τους πιο σφοδρούς επικριτές της μαζικής μετανάστευσης στην Ευρώπη, εκλέχθηκε για μια τρίτη διαδοχική θητεία στις εκλογές του Απριλίου αφού το ισχυρό μήνυμά του κατά της μετανάστευσης τού χάρισε μια σαρωτική νίκη. Ο ίδιος δήλωσε στις αρχές του μήνα ότι η κύρια αποστολή της νέας κυβέρνησής του θα είναι να διαφυλάξει την ασφάλεια και τη χριστιανική κουλτούρα της Ουγγαρίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βίκτορ Ορμπάν, είχε κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι προβαίνει σε δωροδοκίες στις τοπικές ΜΚΟ για να ανατρέψει την εσωτερική κατάσταση στη χώρα (και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) μέσω της εισροής μεταναστών από τις χώρες του Ισλάμ. Η Ουγγαρία έχει ψηφίσει για αυτόν τον λόγο νόμο που διέπει την εξωτερική χρηματοδότηση των Εθνικών πανεπιστημίων μέσω ΜΚΟ. Το έγγραφο υποχρεώνει τα ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα να διαθέτουν εκπαιδευτικούς χώρους στη χώρα της εγγραφής τους. Ως αποτέλεσμα, το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ευρώπης στη Βουδαπέστη, που δημιουργήθηκε και υπάρχει με την χρηματοδότηση του Σόρος, θα α κλείσει.

Αυτά κάνει για την χώρα του ένας Πατριώτης Πρωθυπουργός. Μήπως να έπαιρνε μαθήματα και κάποιος εδώ στην Ελλάδα;

Και φυσικά δεν μιλάμε για τους αριστερούς, οι οποίοι είναι ανθέλληνες από τη φύση τους..

Ετικέτες: Νομοσχέδιο ΜΚΟ Όρμπαν Ουγγαρία Σόρος Φυλακίσειςe-genius.gr ...intelligent web software