Ένα βήμα πριν την προδοσία. Για ''Μακεδονική'' γλώσσα αναφέρει ο Ζάεφ

-ζαεφ-750x430.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Bόμβα έριξε ο Ζαεφ για το Σκοπιανό. Επίσης αίσθηση προκάλεσε και ο λόγος του Ζάεφ σε συγκεκριμένο σημείο της ομιλίας του.

Επιβεβαιώσαμε τη «Μακεδονική» γλώσσα, επιβεβαιώσαμε την ταυτότητά μας. Τι σημαίνει αυτό; Οτι δεχθήκαμε μία μεγάλη διπλωματική ήττα, δίνοντας τα πάντα στους Σκοπιανούς. Βιαστήκαμε να κλείσουμε το ζήτημα για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, ούτως ώστε να μην έχει πλέον καμία εμπλοκή η Ρωσία στα Βαλκάνια. Εξάλλου οι πιέσεις Βερολίνου-Ουάσινγκτον έχουν γίνει πλέον ασφυκτικές.

Αναλυτικά οι δηλώσες του:

Για κατ’ αρχήν συμφωνία με την Ελλάδα όσον αφορά το Σκοπιανό έκανε λόγο ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει συμφωνία στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία» προσθέτοντας ότι θα συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα. Οδεύουμε προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, επιλύουμε διαφορές, ισχυροποιούμε την ταυτότητά μας. Η κυβέρνηση συνεχίζει τις συνομιλίες με την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την άνοδο του στην εξουσία.

«Ποτέ άλλοτε δεν βρεθήκαμε τόσο κοντά στη λύση και η φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες και τους δύο λαούς ποτέ δεν ήταν ισχυρότερη. Επιβεβαιώσαμε τη «Μακεδονική» γλώσσα, επιβεβαιώσαμε την ταυτότητά μας. Το θέμα δεν είναι εύκολο αλλά η «Μακεδονία» θέλει ηγέτες προκειμένου να προχωρήσει, όχι κούφιες λέξεις» πρόσθεσε ο κ. Ζάεφ. Όπως προανήγγειλε θα υπάρξει δημοψήφισμα για το θέμα του ονόματος στο οποίο οι πολίτες θα έχουν τον τελευταίο λόγο.

«Αληθινοί πατριώτες είναι αυτοί που εξασφαλίζουν το μέλλον των «Μακεδόνων». Η «Μακεδονία» εντάσσεται στο ΝΑΤΟ και επιλύουμε μια διαφορά 25 ετών που έχει παρασύρει προς τα κάτω την χώρα» συνέχισε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Πλέον είναι ξεκάθαρο και στον πλέον δύσπιστο, ότι οι αριστεροί θα προδόσουν τη Μακεδονία και θα δώσουν στους Σκοπιανούς τα πάντα..

Ετικέτες: Μακεδονία Σκόπια Ζάεφ Προδοσία