Σκοπιανό - Κοτζιάς: Εμείς τελειώσαμε! Ο λόγος στους πρωθυπουργούς

kotziasena.jpg
0
0
0
s2smodern

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, καθώς, όπως ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Νίκος Κοτζιάς νωρίς σήμερα το μεσημέρι «το έργο των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων τελείωσε». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Κοτζιάς η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί σε επίπεδο ειδικών καθώς «τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν». Παράλληλα, δήλωσε πως μετά την επίλυση των συγκεκριμένων ζητημάτων τα κείμενα «θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Κοτζιά

«Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό,τι είχαμε αναλάβει από τους Πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών -τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μόλις τελειώσουν και αυτοί και αφού θα έχουν διαλευκανθεί τα τεχνικά και νομικά ζητήματα, τα κείμενα που έχουν φτιαχτεί σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».

Πρόκειται φυσικά για οριστικοποίηση της προδοσίας, καθώς όλες οι προτάσεις που συζητάει ο Κοτζιάς, περιέχουν τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια..

 

 

Ετικέτες: Μακεδονία Σκόπια Κοτζιάς Προδοσία Συμφωνίαe-genius.gr ...intelligent web software