Δένδιας: Θα μπορούσε και η ΝΔ να στηρίξει Μπουτάρη στις εκλογές

dendias.26.5.708.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη- και τα θερμά λόγια που είπε ο πρωθυπουργός για τον δήμαρχο, τα οποία πολλοί ερμήνευσαν ως στήριξη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Μπουτάρη- ο Νίκος Δένδιας έριξε «βόμβα» λέγοντας πως και η ΝΔ θα μπορούσε να συζητήσει την στήριξη Μπουτάρη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι δεν έχει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό, αλλά μπορεί και η ΝΔ να επικοινωνεί με οποιονδήποτε έχει τα χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοιχτής στην κοινωνία.

«Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο κ. Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας. Την συζήτηση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά».

Η Νέα Δημοκρατία αναμφίβολα είναι ένα κεντροαριστερό κόμμα, γι' αυτό και οι Δεξιοί ψηφοφόροι της την έχουν εγκαταλείψει οριστικά...

Ετικέτες: Εκλογές Στήριξη Μπουτάρης Δένδιας Κεντροαριστερά