''Επίθεση'' των Τούρκων στην Ελληνική Δικαιοσύνη

260518-tourkia.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Κατηγορίες εκτόξευσε εναντίον της χώρας μας ο εκπρόσωπος τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους με αφορμή την χορήγηση ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που θεωρούνται ως πραξικοπηματίες από την Άγκυρα.

Αναρωτήθηκε πως μία χώρα που θεωρείται λίκνο της Δημοκρατίας παρέχει άσυλο σε αυτούς που προσπάθησαν να την καταλύσουν. Το να μιλούν οι Τούρκοι για Δημοκρατία μόνον γέλιο μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον. Προχώρησε όμως και σε ευθεία παρέμβαση, αν όχι και απειλή, προς την Ελληνική Δικαιοσύνη καλώντας την να μην προβεί στο ίδιο «λάθος» με τους υπόλοιπους επτά. Κάλεσε και την χώρα μας να μην προβαίνει σε τέτοιες, εχθρικές όπως τις χαρακτήρισε, συμπεριφορές απέναντι σε μία γείτονα χώρα, ευτυχώς είχε την σωφροσύνη να παραλείψει το φίλη.

Στην συνέχεια κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι κατά παράβαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου έδωσε άσυλο σε πραξικοπηματίες. Απύθμενο θράσος να μιλούν οι Τούρκοι για παράβαση κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, οι σφαγείς όλων των λαών που βρέθηκαν στον δρόμο τους. Κι κάλεσε προκλητικότατα την χώρα μας να μην κάνει τα ίδια λάθη. Αυτή είναι η Τουρκία, αυτή είναι η νοοτροπία και η ψυχοσύνθεση των Τούρκων, διαφορετική από των πολιτισμένων λαών και δυστυχώς κάποιοι «Ευρωπαίοι», ανάμεσα τους και Έλληνες ποντάρουν στο ευρωπαϊκό χαρτί της Τουρκίας, ένα χαρτί που μόνη της από επιλογή της το έχει «κάψει».

Υπάρχουν όμως και κάποιοι Έλληνες αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες που διαλαλούν, με αφορμή την απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ότι θα έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι στους Τούρκους και να δώσουμε τους οκτώ που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, όπως και οι άλλοι απαχθέντες πολίτες πρέπει, επιβάλλεται, να γυρίσουν σπίτια τους. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει όλος ο πολιτισμένος κόσμος να καταλάβει ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος συμμορία. Και οι συμμορίες μόνο με έναν τρόπο αντιμετωπίζονται...

Ετικέτες: Τουρκία Επίθεση Άσυλο Δικαιοσύνη