Δεύτερη Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Εθνικού Μετώπου σε συνέδριο στο Μιλάνο

0
0
0
s2smodern

Τα πράγματα κυλάνε πολύ ευχάριστα για το Εθνικό Μέτωπο, όπως φαίνεται από τη συμμετοχή του σε συνέδρια που διοργανώνουν εθνικιστές στην Ευρώπη.

Είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες για την παρουσία και τη συμμετοχή των μελών του στο συνέδριο της νεολαίας του NPD στη Γερμανία και σήμερα διαβάζουμε για τη συμμετοχή του κόμματος στο ετήσιο συνέδριο του ευρωπαϊκού σχηματισμού "Συμμαχία για την Ελευθερία και την Ειρήνη", στο οποίο συμμετέχουν τα περισσότερα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης, με τον τίτλο "Άνεμοι Αλλαγής".

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος:

''Στις 19 Μαϊου του τρέχοντος έτους, έλαβε χώρα στο Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας, το ετήσιο συνέδριο του ευρωπαϊκού σχηματισμού "Συμμαχία για την Ελευθερία και την Ειρήνη", στο οποίο συμμετέχουν τα περισσότερα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης, με τον τίτλο "Άνεμοι Αλλαγής". Παρούσες στο συνέδριο ήταν αντιπροσωπείες από την Γερμανία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Κροατία, την Ρουμανία και φυσικά την Ελλάδα. Επιφορτισμένοι με την διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν οι Ιταλοί συναγωνιστές της Forza Nuova, του κινήματος του ειλιρκινή φίλου της Ελλάδας Roberto Fiore. Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου σηματοδότησε η προβολή τηλεοπτικού μυνήματος του ιστορικού ηγέτη όλων των Ευρωπαίων εθνικιστών Ζαν - Μαρί Λεπέν, που χαιρέτησε τη συμμετοχή όλων των παρισταμένων φορέων και προσώπων.

Το Εθνικό Μέτωπο εκπροσώπησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κινήματος και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας. Τα θέματα που αναλύθηκαν εκτενώς και εμπεριστατωμένα κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου ήταν, μεταξύ άλλων, οι πρόσφατες δραμματικές εξελίξεις στη Συρία καθώς και η διαρκής διόγκωση των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη, με τις όποιες τραγικές συνέπειες αυτή επιφέρει.

Τονίστηκε η ανάγκη μίας διαρκούς και πολύεπίπεδης συνεργασίας μετάξύ όλων των ευρωπαϊκών εθνικιστικών κινημάτων και ανανεώθηκε το ραντεβού για το άμεσο μέλλον. Το λόγο έλαβαν τόσο ο Roberto Fiore, που προεδρεύει άλλωστε αυτής της ευρωπαϊκής συμμαχίας, όσο και ο βετεράνος εθνικιστής από το Ηνωμένο Βασίλειο Nick Griffin. Αξίζει επίσης να αναφερθεί και η παρουσία του νεότερου σε ηλικία βουλευτή του σλοβακικού κονοβουλίου Milan Mazurek, ο οποίος έχει εκλεγεί μέσα από τις γραμμές του Σλοβακικού Λαϊκού Κόμματος, που αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Πάρόν επίσης στην εκδήλωση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, συναγωνιστής Γιώργος Δημητρούλιας, o οποίος συμμετέχει άλλωστε και στον οργανισμό Europa Terra Nostra, (Ευρώπη η Γη μας),που αποτελεί την "δεξαμενή σκέψης" της "Συμμαχίας για την Ελευθερία και την Ειρήνη".

Τέλος, αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους συμμετέχοντες, η ανακύρηξη του Ζαν - Μαρί Λεπέν, σε Επίτιμο Πρόεδρο του κόμματος''.

Στην ιστοσελίδα μπορεί να βρει κανείς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το συνέδριο...

Συνέδριο, Εθνικό Μέτωπο, Μιλάνο, Συμμετοχήe-genius.gr ...intelligent web software