Ψήφο στους λαθρομετανάστες δίνει ο Σύριζα

160915-lathrometanastes.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σε πρόσφατο άρθρο της η «Αυγή» και με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει με την ψήφο των ομογενών έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τους απόδημους Έλληνες «τουρίστες», οι οποίοι δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να υποστηρίξει ταυτόχρονα πως είναι προτιμότερο να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, παρά στους απόδημους Έλληνες!

Οι πληροφορίες λένε πώς το δημοσίευμα δεν ήταν τυχαίο (σ.σ. άλλωστε η Αυγή είναι κομματικό όργανο) και πολλοί είναι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτονται πραγματικά να δώσουν το δικαίωμα της ψήφου στους μετανάστες

Αν αυτό είναι πράγματι έτσι και υπάρχει κεντρικό σχέδιο για την υλοποίηση αυτού του ανθελληνικού επιχειρήματος τότε η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι αυτή που μας έχει στείλει τους χιλιάδες μετανάστες, βουλιάζοντας τα ελληνικά νησιά, δεν είναι Σύριοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι και ισλαμιστές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής. Είναι άνθρωποι φανατισμένοι και οι οποίοι είναι δεδομένο πώς ακολουθούν τη γραμμή της θρησκείας τους και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία ότι και να γίνει. Την κρίσιμη δε ώρα, θα ακούσουν τη… φωνή της Τουρκίας, η οποία θα έχει φροντίσει με τον τρόπο της να τους ντοπάρει εναντίον της Ελλάδας.

Ο Σύριζα με τους λαθρομετανάστες θέλει να φτιάξει κομματικό στρατό, κάτι που δεν μπορεί να κάνει με τους Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι και πατριώτες είναι και μακρυά από υποσχέσεις και ρουσφέτια, καθώς μένουν στο εξωτερικό. Ο φόβος του σύριζα είναι ίδιος με εκείνον του ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες δεκαετίες ότι δηλαδή οι ομογενείς θα ψηφίσουν Δεξιά. Γι' αυτό θα κάνουν τα πάντα για να μη δοθεί αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά στους λαθρομετανάστες..

 

 

Ετικέτες: Λαθρομετανάστες Εκλογές Σύριζα Ψήφος