Δυναμική παρουσία του Εθνικού Μετώπου στο 3ο συνέδριο νεολαίας του NPD

0
0
0
s2smodern

Είχαμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες για την επερχόμενη ελληνική παρουσία του κόμματος Εθνικό Μέτωπο στο 3ο κατά σειρά συνέδριο νεολαίας του Γερμανικού κόμματος NPD. Στην φωτογραφία εικονίζεται ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του κινήματος Γιάννης Νικολόπουλος. Αναλυτική είναι η αναφορά στην ιστοσελίδα του κόμματος για την παρουσία του Εθνικού Μετώπου και άλλων Ελλήνων, αλλά και ολόκληρη η ομιλία που παρουσιάστηκε στους εθνικιστές από την Ευρώπη που ήταν παρόντες στο συνέδριο.Η παρουσία του Εθνικού Μετώπου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους Ευρωπαίους Εθνικιστές, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Σύμφωνα λοιπόν με το Εθνικό Μέτωπο:

''Το διήμερο 11 - 12 Μαϊου 2018, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Riesa της Σαξονίας στην ανατολική Γερμανία, το 3ο Συνέδριο εθνικιστικών νεολαιών, που οργανώθηκε από την νεολαία του παλαιότερου και μοναδικού πλέον εθνικιστικού κινήματος της Γερμανίας NPD, Junge Nationalisten (Νέοι Εθνικιστές), με τον τίτλο Regeneration Europa,( Αναγέννηση της Ευρώπης). Στο συνέδριο αυτό συμμετείχαν αντιπροσωπείες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, εκπροσωπώντας κόμματα, οργανώσεις και συλλογικότητες του εθνικιστικού χώρου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Ιταλούς συναγωνιστές της Lotta Studentesca,που αποτελεί τη νεολαία της Forza Nuova, κίνημα του παλαίμαχου αγωνιστή Roberto Fiore, που εδώ και περισσότερο από είκοσι χρόνια κρατάει ψηλά την σημαία του εθνικισμού στη γειτονική Ιταλία. Πολύ αξιόλογη υπήρξε επίσης και η παρουσία των Ισπανών συναγωνιστών της Democracia Nacional, που δια του αντιπροσώπου τους Gonzalo Martin Garcia και της εξαιρετικής του ομιλίας κέρδισε τις εντυπώσεις. Ουκρανοί συναγωνιστές του σχετικά νεοσύστατου κόμματος National Korps, ήταν επίσης παρόντες και ανέλυσαν εκτενώς και εμπεριστατωμένα την πολιτική κατάσταση στη χώρα τους. Αντιπροσωπείες διαφόρων φορέων αλλά και μεμονομένα άτομα υπήρξαν επίσης από Σερβία, Τσεχία, Ρουμανία και Πολωνία.

Πολυπληθής και ποιοτική ήταν επίσης και η συμμετοχή της ελληνικής αθλητικής κοινότητας Propatria, που με την πρωτοπορειακή μεταπολιτική της δραστηριότητα, δίνει μία άλλη διάσταση στον εθνικιστικό αγώνα. Παρών, όπως πάντα φυσικά, και ο παλαίμαχος αγωνιστής και ιστορικό στέλεχος του εθνικιστικού κινήματος στη χώρα μας, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Γιώργος Δημητρούλιας.

Μία ιδιαίτερα θετική και αξιόλογη παρουσία ήταν εκείνη του Κροάτη Ivan Bilokapic που με την εξαιρετική ομιλία του σχετικά με τον κίνδυνο της ισλαμικής διείσδυσης στα Βαλκάνια και τον τρόπο που Σερβία και Κροατία πρέπει από κοινού να αντιμετωπίσουν, ξεχνώντας το μίσος και τις αντιπαλότητες του παρελθόντος, δείχνοντας έτσι το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι Ευρωπαίοι εθνικιστές. Θέματα και στοιχεία του ευρωπαϊκού πολιτισμού και διανόησης ανέλυσαν στις παρεμβάσεις τους ο Κροάτης πανεπιστημιακός Tomislav Sunic και η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του ουκρανικού National Korps Olena Semenyaka, αποδεικνύοντας έτσι ότι το εθνικιστικό κίνημα σε όλη την Ευρώπη δεν στερείται πνευματικού υποβάθρου. Εκ μέρους των Γερμανών διοργανωτών του NPD κεντρικός ομιλιτής υπήρξε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και ειλικρινής φίλος της Ελλάδας, Thorsten Heise, ο οποίος έστειλε μήνυμα αντίστασης και ελπίδας σε κάθε Ευρωπαίο πατριώτη που αγωνιά για το μέλλον και της Γηραιάς Ηπείρου και την επιβίωση των εθνών μας.

Το Εθνικό Μέτωπο εκπροσώπησε ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του κινήματος Γιάννης Νικολόπουλος, μαζί με τον πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή Δημήτρη Γκρίλλα. Ο Γίαννης Νικολόπουλος έλαβε το λόγο ήδη από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης και απηύθηνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Συναγωνιστές, φίλοι, αδέλφια Ευρωπαίοι,

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι εδώ, μαζί σας, στα πλαίσια ενός πανευρωπαϊκού συνεδρίου. Όλους εμάς, προερχόμενοι από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, πολλές εκ των οποίων είχαν βρεθεί αντιμέτωπεςστο παρελθόν, μας ενώνουν κοινά ιδανικά, κοινά προγράμματα και κοινές ανησυχίες για το μέλλον της Γηραιάς Ηπείρου και τους κινδύνους που απειλούν την επιβίωση των Εθνών μας.

Από το βήμα αυτού του συνεδρίου, έχοντας την τιμή να αντιπροσωπεύω το Εθνικό Μέτωπο, ένα σύγχρονο ελληνικό εθνικιστικό κίνημα, θα σας αναπτύξω εν συντομία την κατάσταση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μου.

Η Ελλάδα, αποτελώντας ανέκαθεν τον προμαχώνα της Ευρώπης, αντιμετωπίζει σήμερα μία διαρκώς αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στα ανατολικά της σύνορα, δηλαδή στο Αιγαίο πέλαγος αλλά και στο ελληνικό νησί της Κύπρου. Αυτό μεταφράζεται σε συνεχείς παραβιάσεις της εθνικής μας επικράτειας καθώς και στην εκδήλωση παράλογων διεκδικήσεων εις βάρος μας. Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η Τουρκία αποτελεί μία θανάσιμη απειλή για την Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα . .Αποτελεί τον αντίποδα του ευρωπαϊκού μοντέλου και την πλήρη άρνηση όλων εκείνων των συστατικών στοιχείων που αποτελούν τον πολιτισμό μας.

Οι Έλληνες, και οι άλλοι υπερήφανοι βαλκανικοί λαοί, θα αντισταθούν ενάντια σε οποιαδήποτε επιβουλή, όπως κάνουν άλλωστε εδώ και αιώνες. Στον αγώνα μας αυτό, ζητούμε την συμπαράσταση και την ενεργή υποστήριξη όλων των Ευρωπαίων εθνικιστών. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι ταυτόχρονα και σύνορα της Ευρώπης και κάθε επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ως ενέργεια εναντίον της Ευρώπης, της ακεραιότητάς της και του πολιτισμού της.

Ένα άλλο μείζων εθνικό ζήτημα που υποβόσκει πολλά χρόνια και ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, είναι οι επεκτατικές διαθέσεις του ψευδοκράτους των Σκοπίων εις βάρος της ελληνικής Μακεδονίας. Το ψευδοκράτος αυτό, τραγικό απομεινάρι του κομμουνιστικού καθεστώτος και τεχνητό δημιούργημα του χασάπη Τίτο, εξακολουθεί να εκδηλώνει διαρκώς αλυτρωτικές βλέψεις και σχέδια εις βάρος της Ελλάδας. Ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να μην εκχωρίσει το όνομα της ελληνικής Μακεδονίας, σεβόμενος την ιστορική αλήθεια και τα εθνικά του δίκαια, ούτε να αναγνωρίσει ανύπαρκτες εθνότητες που διαστρεβλώνουν την ιστορική πραγματικότητα. Ευχαριστώ λοιπόν, τους ειλικρινείς φίλους της Ελλάδας, τους Γερμανούς "Νέους Εθνικιστές", που έχουν υιοθετίσει τις ελληνικές θέσεις και συμπαραστέκονται ηθικά στο δίκαιο αγώνα μας. Καλώ και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πατριώτες να σταθούν δίπλα μας και να αναγνωρίσουν τα απαράγραπτα ιστορικά διακιώματα της Ελλάδας πάνω στο όνομα της Μακεδονίας.

Ωστόσο, υποχρεούμαι να ανφερθώ στο μεγαλύτερο και πλέον σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Γηραιά Ήπειρος και κατά συνέπεια η Ελλάδα. Πρόκειτε για την μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση προερχόμενη από χώρες του Τρίτου Κόσμου ή μάλλον καλύτερα για έναν άγριο εποικισμό από αλλογενείς πλυθησμούς που λαμβάνει χώρα στο ευρωπαϊκό έδαφος. Η Μεγάλη Αντικατάσταση των ευρωπαϊκών εθνών είναι πλέον μια υπαρκτή και άμεση απειλή και όχι πλέον μία αφηρημένη θεωρία συνομοσίας. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του κινδύνου. Καθημερινά εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας μου εκατοντάδες λαθραίοι μετανάστες, που η παρουσία τους αποτελεί έναν τεράστιο κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή καθώς και ανάμεσά τους βρίσκονται ακραία στοιχεία που πρόσκεινται στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, φορείς μεταδοτικών ασθενειών καθώς και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Η Ευρώπη οφείλει να αφυπνισθεί άμεσα, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ολιγωρία και όλα τα ευρωπαϊκά έθνη, ενωμένα σαν μία γροθιά, οφείλουν να αντιμετωπίσουν άμεσα την θανάσιμη αυτή απειλή για την επιβίωση των Εθνών μας και του πολιτισμού μας. Οι Ευρωπαίοι εθνικιστές θα βρίσκονται στην πρωτοπορεία αυτού του αγώνα.

Συναγωνιστές, αδέλφια Ευρωπαίοι,

Εύχομαι ολόψυχα το συνέδριο αυτό να αποτελέσει την αφετηρία για μία περισσότερο στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς. Το κίνημα που εκπροσωπώ, το Εθνικό Μέτωπο, θα επιδιώξει να συνάψει σχέσεις και να αναπτύξει κοινές πρωτοβουλίες με όλα τα εθνικιστικά κινήματα που βρίσκονται σήμερα εδώ. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι κοινός, όπως κοινά είναι τα προβλήματα και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι λαοί μας. Η μεγάλη ευρωπαϊκή μας πατρίδα περιμένει πολλά από εμάς, το μέλλον των παιδιών μας και η επιβίωση των εθνών μας εξαρτάται από εμάς.

Στο όνομα του Εθνικού Μετώπου λοιπόν, χαιρετίζω τις εργασίες αυτού του συνεδρίου, ευχόμενος καλόν αγώνα. . .

Για την Ευρώπη των Εκατό Σημαίων

Για την Ευρώπη των πατρίδων

Για την Ευρώπη του μέλλοντος

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, για γνωριμία και ανάπτυξη σχέσεων και δεσμών συντροφικότητας μεταξύ των νέων εθνικιστών της Ευρώπης, μέσα σε ένα κλίμα πραγματικής αδελφοσύνης. Ήδη σχεδιάζονται μελλοντικές κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις και περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων του Εθνικού Μετώπου με άλλα εθνικιστικά κινήματα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οικοδεσπότη Mike Muller, υπεύθυνο των JN στη Σαξωνία και αληθινό μας φίλο, τόσο για πρόσκληση όσο και για την υποδειγματική οργάνωση και φιλοξενία. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποδώσουμε αναλόγως''.

Ελλάδα, Γερμανία, Συνέδριο, Εθνικό Μέτωπο, Νεολαία, NPDe-genius.gr ...intelligent web software