Οι ύποπτοι σκοποί της τρομοκρατίας...

032816_Dotcom_ISIS_1280.jpg
0
0
0
s2smodern


γράφει ο Γ. Σταφυλάς


Θα μπώ κατεύθειαν στο θέμα. Προσέξτε : Πρώτα έχουμε μια τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το Ισλαμικό κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη. Ύστερα τα αραβικά κράτη συνασπίζονται υπό την φωτισμένη ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας - ένα κράτος αποδεδειγμένα χρηματοδότης της ισλαμικής τρομοκρατίας αλλά τώρα απαλλαγμένο από την κατηγορία χάρη στο μεγάλο ντήλ με τον πρόεδρο Τράμπ - εναντίον του Κατάρ, κράτος δορυφόρος του Ιράν. Στη συνέχεια το Ισλαμικό κράτος επιτίθεται για πρώτη φορά μέσα στο Ιράν, η ανατροπή του οποίου αποτελεί πάγιο στόχο της Ισραηλινής πολιτικής, δεδηλωμένο στόχο της πολιτικής Τράμπ και τώρα και των συμμάχων -ενάντια στην τρομοκρατία - Αραβικών κρατών.

Σε όλα αυτά δεν βλέπετε τίποτα περίεργο; Πάμε τώρα σε μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων. Η Εθνική τράπεζα προωθεί ηλεκτρονικές συναλλαγές με ειδικό βραχιολάκι, προάγγελο της αχρήματης κοινωνίας που προωθούν οι παγκοσμιοποιητές. Στελέχη της Εθνικής μιλούν για ένα μοντέρνο ,σε πολλά χρώματα βραχιολάκι, που θα διευκολύνει τις συναλλαγές αφού θα αντικαταστήσει το πορτοφόλι και αναμένεται ,όπως λένε ,το κοινό να το λατρέψει . Προσέξετε ακόμα κάτι άλλο : μετά την επίθεση στο Λονδίνο η δημόσια συζήτηση στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πήγε στο μέτρα περιορισμού των ατομικών ελευθεριών, που είναι αναγκαίο να παρθούν προκειμένου να αναχαιτιστεί η τρομοκρατία.

Ταυτότητες με βιομετρικά, τσιπάκια, λογοκρισία στο ιντερνετ και έπεται συνέχεια. Τώρα σκεφτείτε πως συνδυάζονται όλα αυτά. Ένας άνθρωπος που γνώριζε πολλά γύρω από την τρομοκρατία και τις μυστικές υπηρεσίες ήταν ο, μακαρίτης πλέον, Ζεράρ ντε Βιλλιέ, ο συγγραφέας της μπέστ σέλλερ σειράς SAS. O Zεράρ ντε Βιλλιέ θεωρούσε πως η τρομοκρατία είναι έργο μυστικών υπηρεσιών. Αυτό είναι και ο ISIS. Πρόκειται για ένα δημιούργημα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες στρατολόγησαν ,εκπαίδευσαν και χρηματοδότησαν τους Ισλαμιστές από κοινού με την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. Ο σκοπός ήταν η ανατροπή καθεστώτων που δημιουργούσαν πρόβλημα στις ελίτ που προωθούν το πρότζεκτ της παγκοσμιοποίησης . Για να το πούμε απλά και καθαρά : δεν υπάρχει κανένας ISIS.

Στην πραγματικότητα o ISIS είναι μια μαριονέτα στα χέρια αυτών που θέλουν να επιβάλλουν την παγκόσμια κυβέρνηση, την ηλεκτρονική δικτατορία της νέας τάξης. Η δράση των υποτιθέμενων τρομοκρατών εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ελίτ που θέλει να καταργήσει τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών, ακόμα και το χρήμα , τα μετρητά, με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Επιπλέον, όπως φαίνεται και από το τελευταίο χτύπημα στο Ιράν, το Ισλαμικό κράτος χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών επιδιώξεων ΗΠΑ και Ισραηλ. Άλλωστε η νέα τάξη -παγκοσμιοποίηση είναι σχέδιο του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ και των αγγλοσαξώνων συνεργατών τους.

Και κάτι ακόμα τελευταίο. O λεγόμενος πατριωτικός χώρος βράζει ύστερα από κάθε ισλαμική επίθεση στην Ευρώπη. Ορισμένοι ξεσπαθώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πύρινα άρθρα. Παράλληλα σε άλλες αναρτήσεις τους τα ίδια πρόσωπα υμνούν την συμμαχική απόβαση στην Νορμανδία. Μα αγαπητοί φίλοι πατριώτες ( και σταματήστε να καπηλεύεστε πατριωτισμό ,ο οποίος σε τελική ανάλυση δεν είναι ιδεολογία αλλά φυσικό αίσθημα κάθε ψυχικά υγιούς ανθρώπου) και εθνικιστές αν οι στρατιώτες των συμμάχων μπορούσαν να γνωρίζουν την σημερινή κατάντια των χωρών τους, παραδομένων στον πολιτιστικό μαρξισμό, στην πολιτική ορθότητα,στην κουλτούρα της ανοχής, στην ανοιχτή κοινωνία, θα άλλαζαν στρατόπεδο. Να είστε βέβαιοι. Φάσκετε και αντιφάσκετε στον ''πατριωτικό χώρο''. Η ανάγνωση σας εξάλλου για την Ισλαμική τρομοκρατία πάσχει. Μήπως είναι ώρα να σκεφτείτε γιατί αυτοί οι τόσο φανατικοί Ισλαμιστές δεν έχουν χτυπήσει ποτέ εβραϊκό στόχο;e-genius.gr ...intelligent web software