Προχωρά η ελεύθερη καλλιέργεια κάνναβης από τον Σύριζα

xasis-1.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Οι υπουργοί Ν. Τόσκας, Στ. Κοντονής, Αλ. Χαρίτσης, Β. Αποστόλου και Α. Ξανθός υπέγραψαν για την ελεύθερη καλλιέργεια κάνναβης.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την καλλιέργειά της εμπεριέχονται στην Κοινή Υποργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Η επεξεργασία και παραγωγή των τελικών προϊόντων θα γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την προμήθεια του κρατικού μονοπωλίου και την χρησιμοποίησή τους για φαρμακευτικούς σκοπούς ή και για εξαγωγή. Αρμόδιες αρχές για τον έλεγχο και των συντονισμό των εγκαταστάσεων, όσο και για την μεταφορά των τελικών προϊόντων θα είναι η Διεύθυνση Δημόσιας Ασφαλείας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και οι κατά τόπους Αστυνομικές Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας, τα Τμήματα Ασφαλείας και όπου δεν υπάρχουν τέτοια τα Τμήματα Ασφαλείας. Οι αρμόδιοι μιλούν αποκλειστικά και μόνον για φαρμακευτική χρήση, εκτός του ότι οι απόψεις των γιατρών διίστανται στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και τις απόψεις κάποιων στον ΣΥΡΙΖΑ να επιτραπεί και η «ψυχαγωγική» χρήση της κάνναβης, ίσως το επόμενο βήμα να δούμε να έρχεται στο προσκήνιο και ένα τέτοιο ζήτημα.

Η κίνηση της νομιμοποίησης για φαρμακευτικούς σκοπούς είναι μία απόπειρα μέτρησης των αντιδράσεων του ελληνικού λαού πριν φτάσουμε στην γενική ελεύθερη χρήση ή και καλλιέργεια ακόμα. Άλλωστε όπου διαφωνούν με κάποιο Νομοσχέδιο κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν διαφωνούν επί της ουσίας αλλά μόνον γιατί η κοινωνία, όπως λένε, δεν είναι έτοιμη να το δεχτεί. Τώρα έκαναν το πρώτο βήμα....

Μαστουρώστε ελεύθερα με την υπογραφή του σύριζα...

Ετικέτες: Σύριζα Κάνναβη Καλλιέργεια Ελεύθερα