Εκατοντάδες Έλληνες στη συγκέντρωση ενάντια στις νέες ταυτότητες

08.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Συγκέντρωση ενάντια στις νέες ταυτότητες με τις οποίες το αντίχριστο κράτος των ανθελλήνων φιλοδοξεί να φακελώσει τους Έλληνες πραγματοποιήθηκε στο κέντρο των Αθηνών χθες και συγκεκριμένα στα Προπύλαια από το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας και άλλα θρησκευτικά και εθνικά κινήματα.

«Όχι στην ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην καθημερινή παρακολούθηση του ανθρώπου, όχι στην αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος, όχι στην αριθμοποίηση ανθρώπου τύπου ΑΜΚΑ, όχι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

«Όχι στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής, που σύμφωνα με τον Πατροκοσμά, είναι ημέρα αφιερωμένη στο Θεό και την οικογένεια. Ο Πατροκοσμάς έδωσε τη ζωή του, εμείς καλούμαστε απλά να τιμήσουμε / υπερασπιστούμε τον αγώνα του». Ήτνα κάποια από τα συνθήματα και τα αιτήματα των συγκεντρωμένων.

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας από τους αναρχικούς η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά, με εκατοντάδες Έλληνες και πιστούς να διαμαρτύρονται για τις νέες ταυτότητες κυρίως. Τα Προπύλαια για ακόμα μία φορά γέμισαν ελληνικές σημαίες και σημαίες της Ορθοδοξίας. Τα Προπύλαια, όσο κι αν πειράζει τους ανθέλληνες, γέμισαν και χθες από Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Παρόντες ήταν Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως πάντα!

Ετικέτες: Ελλάδα Ορθοδοξία Διαμαρτυρία Συγκέντρωση Προπύλαια Ταυτότητες