Από το χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

32332019_1540860566035922_1977555654935576576_n.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Την πρωτοβουλία για την εν λόγω κινητοποίηση πήρε η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ ενώ κύριο αίτημα αποτελεί η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που στήριξαν το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Συντάγματος. Παρά τη ζέστη και τον εκφοβισμό από τους γνωστούς αναρχικούς, ο κόσμος αγκάλιασε το χθεσινό συλλαλητήριο και μπορεί να μην ήταν ο αναμενόμενος αριθμός, αλλά τα μηνύματα ενότητας και αγώνα ήταν πολύ σημαντικά για τη συνέχιση τέτοιων ενεργειών.

Οι διοργανωτές ανέφεραν:

''Την πρωτοβουλία παίρνει η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ , αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενείς, στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημάρχους, εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους, νομικούς, γιατρούς, ομογενείς, εκπροσώπους Πολιτιστικών Ενώσεων, Παμμακεδονικών, Παμπελοποννησιακών, Πανθεσσαλικών, Παγκυπριακών, Αγροτικών, Ενώσεων, Συλλόγους Γυναικών, Εκπροσώπους ΑΜΕΑ, ευπαθών ομάδων, συνταξιούχων ,πολυτέκνων, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων ,με στόχο αποκλειστικό τη συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού και Φιλελλήνων του εξωτερικού, που ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ως Ελεύθερη, Δημοκρατική και Ανεξάρτητη, με τους Έλληνες να ξαναγίνονται πολίτες και όχι μόνο εκλογείς που θα αποφασίζουν, θα συμμετέχουν, θα ελέγχουν, θα κατευθύνουν το μέλλον και τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους!

Οι Έλληνες πολίτες ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε ολόψυχα τις ΕΔ του τόπου αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει αποφασιστικά ο λαός, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναχυθεί άδικα Ελληνικό αίμα, όπως συνέβη για ακόμα μια φορά με το θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, που επέστρεφε από αναχαίτιση, εξαιτίας άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων ή να χαθεί έστω και μια σπιθαμή Ελληνικού εδάφους !!!! Αναγνωρίζουμε ως σύμβολο μόνο την Ελληνική σημαία και με αυτή στα χέρια και ριζωμένη στις καρδιές μας, μπαίνουμε μπροστά στον ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!

Όσοι πιστεύετε ότι μια μικρή ομάδα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ...θα στηρίξετε τον αγώνα μας!! Δεν πάμε για να παρακαλέσουμε, πάμε για να κερδίσουμε την Πατρίδα και την αξιοπρέπειά μας ξανά''.

Ετικέτες: Μακεδονία Συλλαλητήριο Σύνταγμα Στρατιωτικοί Διέξοδος