''Ξηλώνεται'' η σπείρα των Αλγερινών ληστών από την ΟΠΚΕ

110518-algerinoi.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

«Ξεδοντιάζουν» τη συμμορία των Αλγερινών με τα μαχαίρια και τα πιστόλια που με ορμητήριο τα Εξάρχεια, σκορπούν τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Με διαφορά λίγων ωρών κατάφεραν να εντοπίσουν τους Αλγερινούς και να τους περάσουν χειροπέδες κόβοντας ένα σημαντικό πλοκάμι της διαβόητης συμμορίας. Μάλιστα, κατάφεραν να εντοπίσουν μέσω Facebook μια γυναίκα που είχε πέσει θύμα της συμμορίας και να της επιστρέψουν την τσάντα που τις είχαν αρπάξει από το Ζάππειο λίγες ώρες νωρίτερα οι κακοποιοί. Στις 22:30 της Τετάρτης, ομάδα ΟΠΚΕ εντοπίζει στην Πλατεία Κάνιγγος δύο Αλγερινούς να ψάχνουν μια γυναίκεια τσάντα. Αμέσως καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και τους πλησιάζουν προκειμένου να τους ελέγξουν. Οι δύο αλλοδαποί, αρχίζουν να τρέχουν για να ξεφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς συλλαμβάνονται άμεσα από τους άνδρες των ΟΠΚΕ.

Κατά την έρευνα, όπως διαπιστώνουν οι αστυνομικοί μέσα στην τσάντα υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα άλλα και ένα διαβατήριο που ανήκει σε μια γυναίκα. Στις ερωτήσεις τους, οι αλλοδαποί κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό και αρνούνται να πουν το παραμικρό. Τους κρατούν και στη συνέχεια ξεκινούν να επικοινωνούν με όλα τα τμήματα ασφαλείας του κέντρου έτσι ώστε να βρουν πού έχει δηλωθεί η κλοπή της τσάντας. Παράλληλα, με τα στοιχεία της ταυτότητας ψάχνουν το θύμα των Αλγερινών μέσω Facebook και των άλλων κοινωνικών δικτύων και καταφέρνουν να την εντοπίσουν. Οι δύο Αλγερινοί, έχουν συλληφθεί επανειλημμένως και έχουν εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές. Λίγη ώρα αργότερα ένας ακόμη Αλγερινός, αυτή τη φορά στην ζώνη των Εξαρχείων έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας. Η ίδια ομάδα ΟΠΚΕ, μεταβαίνει σε οικία στην οδό Μετσόβου και συλλαμβάνει τον αλλοδαπό ο οποίος είχε τρυπώσει στο σπίτι, σπάζοντας παράθυρο για να το αδειάσει.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο τμήμα των Εξαρχείων όπου όπως διαπιστώθηκε όπως και οι άλλοι δύο ομοεθνείς του, έχει συλληφθεί επανειλημμένως και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές.... Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αναμένεται να έχει και συνέχεια...

Ετικέτες: Σύλληψη Εξάρχεια ΟΠΚΕ Αλγερινοί