x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών έγειρε στην αγκαλιά της γυναίκας του και «έσβησε» – 4ος αιφνίδιος θάνατος

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σοκ προκαλούν οι αιφνίδιοι θάνατοι που σημειώνονται τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, καθώς χθες σημειώθηκε ένας ακόμη στην Πάτρα, εκεί που ένας πατέρας τριών παιδιών «έσβησε» μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

 
Στην καρέκλα των επειγόντων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα, άφησε την τελευταία του πνοή γνωστός Πατρινός, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο χθες τα ξημερώματα (16-08-2022) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έχοντας παραπονεθεί στο σπίτι για έντονους πόνους στο στομάχι.
 

Ο άτυχος άνδρας ενώ περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και πέθανε. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επιχειρούσε επί αρκετή ώρα να τον επαναφέρει, κάτι ωστόσο, που δεν κατέστη δυνατό. Απαρηγόρητη η σύζυγός του, ειδοποίησε τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους χάθηκε έτσι ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη!

Σύμφωνα με το gnomip.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ η κηδεία του αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software