Σήμερα η ψηφοφορία. Θα χαρεί το Τζέισον - Αντιγόνη;

090518.jpg
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τα «μέτρα για την ενίσχυση του θεσμού της αναδοχής και υιοθεσίας».

Εν μέσω κλυδωνισμών, για το επίμαχο άρθρο 8 του νομοσχεδίου, το οποίο προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, θα πραγματοποιηθεί η ονομαστική ψηφοφορία. Η συζήτηση που προηγήθηκε τις τελευταίες ημέρες, επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο άρθρο, καθώς προκάλεσε ισχυρούς εσωκομματικούς κλυδωνισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αν και μένει να φανεί η τελική στάση των βουλευτών στην ψηφοφορία, με την χαρτογράφηση που έχει γίνει, οι βουλευτές που προσανατολίζονται να καταψηφίσουν ή και να απέχουν είναι οι κ.κ: Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γεωργία Γεννιά και Θόδωρος Παραστατίδης.

Θα βρεθούν όμως άλλοι εκ... ''δεξιών'' να στηρίξουν το έκτρωμα που θα επιτρέπει πλέον στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιά;

Η Ελεύθερη Ώρα είχε προειδοποιήσει πολύ καιρό τώρα ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα νομοσχέδιο για αναδοχή και υιοθεσία παιδιών από ομοφύλοφιλους...

Άραγε θα δούμε και σήμερα στην ψηφοφορία σκηνές απείρου κάλλους με το βαθύ ντεκολτέ του Τζέισον - Αντιγόνη;

Ετικέτες: Βουλή Ομοφυλόφιλοι Υιοθεσία Ψηφοφορία