46BF32C1CF5627C1C9142FC1388A6E26.jpg
0
0
0
s2smodern

Ο κομμουνιστής πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ο οποίος λειτουργεί ως όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως αντικειμενικός πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων πήρε χθες τον λόγο για να καταγγείλει (!) την αναφορά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις του Ερντογάν από την Κομοτηνή που μίλησε για «4 βουλευτές του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Ο Πρόεδρος της Βουλής αντί να διερευνήσει την απαράδεκτη αυτή δήλωση του Ερντογάν που σαφέστατα κινεί υποψίες για τον ρόλο των συγκεκριμένων μουσουλμάνων βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δήλωσε απευθυνόμενος προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο ότι : «Κανένας Έλληνας Βουλευτής δεν μπορεί να καλείται να δηλώσει στην Ελληνική Βουλή αν πατρίδα του είναι η Ελλάδα ή αν πιστεύει κάπου αλλού ή αν έχει οποιαδήποτε άλλη πατρίδα, διότι οι Έλληνες Βουλευτές εκλέγονται».

Οι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται πολλές φορές, άλλωστε καθημερινά οι κομμουνιστές του σύριζα αποδεικνύουν το τεράστιο λάθος του λαού να τους φέρει στην εξουσία..e-genius.gr ...intelligent web software